Vacature Business controller

Business controller in Terneuzen

Functieomschrijving

Weet jij de juiste vertaling te maken tussen de business en de cijfers?

Als Business Controller speel je een sleutelrol binnen de Sector Betonmortel. Je bent eindverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en verschillende projecten van alle bedrijven van de Sector Betonmortel in Nederland en België.

Ben jij de juiste persoon hier voor? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • 40 uur
 • Dynamisch en ondersteunend team
 • Bedrijf in de betonsector
 • Terneuzen
 • Reiskostenvergoeding
wie ben jij

Jij bent iemand met ruime ervaring als business controller. Vanuit jouw ervaring ben je gewend met deadlines te werken en tijdig informatie aan te leveren. Jouw kennis pas je toe in de praktijk. Je bent analytisch, werkt zorgvuldig en beschikt over een proactieve houding.

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een financieel administratieve richting;
 • Relevante werkervaring in een (soortgelijke) rol als Business controller;
 • Sterke analytische vaardigheden en een probleemoplossende instelling;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
wat ga je doen

Als Business Controller speel je een sleutelrol binnen de Sector Betonmortel. Je bent eindverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en diverse projecten.

Je analyseert onze cijfers en bedrijfsprocessen. De inzichten en rapportages die jij vormgeeft zijn altijd eenduidig en spot-on. Jouw expertise in financieel management maakt jou tot een onmisbare sparringpartner binnen het management team. Op basis van jouw inzichten kom je met initiatieven voor het verbeteren van systemen, werkwijzen en procedures. Verder ben je:

 • Eindverantwoordelijk voor de planning- en controlcyclus.  Dit bestaat uit financiële rapportages, investeringsanalyses, balansen, winst- en verliesrekeningen, begrotingen, forecasts en de voor consolidatiedoeleinden opgestelde jaarcijfers;
 • Verantwoordelijk voor het initiëren en begeleiden van (administratieve) projecten.
waar ga je werken

De opdrachtgever is gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen en produceert en levert een breed scala aan cementgebonden producten. Dit doen ze vanuit de betoncentrales in Terneuzen en Breskens. Ze beschikken over moderne en volledig geautomatiseerde betonmortelcentrales, een aangepast wagenpark en een eigen laboratorium. De opdrachtgever richt zich vooral op woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructurele projecten in Zeeuws-Vlaanderen. Dit doen ze in samenwerking met meer dan 45 zusterondernemingen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Bij vragen neem je contact op met Daniëlle, Marjolein of Myrthe op 0115-640300 of terneuzen@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:business controller
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via terneuzen@nl.randstad.com of 0115-640300. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Business controller Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures