Vacature HBO Stagiair

HBO Stagiair in Terneuzen

We zoeken op korte termijn een

Profiel
Voor team Financiën zijn wij op zoek naar een HBO stagiair(e) Finance & Control of vergelijkbare HBO opleiding. Tijdens je stageperiode krijg je een goed beeld van alles wat binnen een woningcorporatie met financiën te maken heeft. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om in het kader van je opleiding eventueel een onderzoek te doen. Kortom: een leuke stage waar je veel vrijheid krijgt en bovendien veel kunt leren.

Arbeidsvoorwaarden
In het team draag je bij aan het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden en krijg je de kans om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid in alles wat je doet. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met cijfers en goed bekend bent met Excel. Maandelijks ontvang je een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding.

Belangstelling?
Is je belangstelling gewekt en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Dan zien we uit naar je schriftelijke reactie. Mail je sollicitatie naar onder vermelding van 'stage Financiën'.


Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met via het telefoonnummer .

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, lokaal betrokken, regionaal verbonden.

Publieksbalie Axel
Markt 1
4571 BG Axel


Functie:hbo stagiair
Startdatum:10-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Woongoed Zeeuws-Vlaanderen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. HBO Stagiair Stichting Woongoed Zeeuws-Vlaanderen 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures