Vacature Chauffeur ADR tanktransport internationaal

Chauffeur ADR tanktransport internationaal in Ovezande

Wij zijn op zoek naar iemand die weet dat er meer komt kijken bij ladingen met gevaarlijke stoffen. Als internationaal chauffeur in het chemisch transport ben jij een expert in het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Veiligheid is ontzettend belangrijk. 

Als internationaal chauffeur overnacht jij in de auto en heb jij een eigen wagen. Hier draag jij dan ook goede zorg voor. Mocht je de wagen mee naar huis willen nemen in het weekend dan is dat mogelijk.

Je begint je werkweek maandag met een bak koffie. Daarna ga jij de weg op en zorg je voor een veilige rit naar de eerste klant. Samen met de planning rijd jij van opslag plaats naar klant op de meest handige routes.

Vrijdag kom jij weer terug naar huis en zit de dienst er weer op voor de week. Wij zijn op zoek naar iemand die graag in een klein team wil werken.

Functie:Transport, Chauffeur ADR tanktransport internationaal
Startdatum:7-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via zeeland@247drive.nl of 31165523920. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Chauffeur ADR tanktransport internationaal 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures