Vacature Chauffeur

Chauffeur in Terneuzen

Werken bij Syndus

Chauffeur

Transport & logistiek

Terneuzen

Fulltime

Ben jij graag onderweg van A naar B? Ben je klantgericht en dienstverlenend ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor Arentis zijn we op zoek naar een chauffeur!

Wat doe je als chauffeur bij Arentis?

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoer van industriële machines met een semi-dieplader, autolaadkraan en/of terminal trekker. Je vervoert een divers scala aan machines zoals hoogwerkers, schaarliften, heftrucks, compressoren en nog véél meer, naar specifieke werklocaties, of van en naar onze klanten in de (proces)industrie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de staat en werking van jouw voertuig. Op locatie ondersteun je de klant of collega waar nodig bij de ingebruikname van de machine of het materieel. Ook verricht je diverse hand- en spandiensten om de afdeling zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over het rijbewijs CE en code 95. Daarbij is rijervaring op een semi-dieplader, een autolaadkraan en/of een terminal trekker een pré;
  • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit, want als chauffeur maak je soms lange dagen. Je vertrekt in de vroege uurtjes en bent vaak langer dan 8 uur per dag werkzaam.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je uitvalsbasis is Terneuzen, maar je bent voornamelijk onderweg naar klanten in Nederland en België. In deze functie werk je in zeer grote mate zelfstandig, waarbij je in dagelijks contact staat met onze planners. Je verplaatst je van A naar B en op locatie zorg je voor een tevreden klant.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;;
  • Een schadevrijpremie;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar . Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Tanja van de Walle (afdelingshoofd Sales & Rental) via tel. of WhatsApp via https://wa.me/31613897338 .

Solliciteren?

Is deze baan helemaal wat je zoekt? Dan ontmoeten wij jou graag!

Even kletsen?

Is Syndus Group jouw match?

Functie:chauffeur
Startdatum:29-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndus Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Chauffeur Syndus Group 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures