Vacature Deegwerker

Deegwerker in Terneuzen

Functieomschrijving

Hou je van de geur van vers brood en weet jij als geen ander hoe je een mooi stukje brood moet maken? Wil je aan de slag in een hecht team, in een bakkerij waar je je nooit verveelt? Kom je brood verdienen bij onze opdrachtgever als Operator Bakker.

wat bieden wij jou
  • Tijdelijk, met uitzicht op vast
  • 3-ploegendiensten
  • Extra toeslag voor de avonden, nachten & weekenden
  • Kennis van HACCP en voedselveiligheid ontwikkelen
wie ben jij

Heb je al ervaring met broodbakken? Super! Heb je nog geen ervaring? Dan ga je het bij de opdrachtgever leren.

Verder heb je:

  • Een mbo4-diploma is mooi, maar het denkniveau veel belangrijker;
  • Kennis van HACCP en voedselveiligheid is een pre;
  • Je raakt niet snel in paniek als er storingen zijn, je weet hoe je dan even flink door moet pakken. Kleine storingen los je zelf op, maar je bent een bakker, geen techneut. Grote storingen lost de technische dienst op.
wat ga je doen

Nadat je je bakkerskleren hebt aangetrokken, drink je nog even een kopje koffie in de kantine.

Als het tijd is om in te klokken, loop je natuurlijk niet zomaar de bakkerij in. Eerst je handen wassen en je schoenen reinigen. Wel zo hygiënisch. Samen met je team ga je aan de slag!

Samen met twee andere bakkers vorm je een team. Jullie zijn verantwoordelijk voor een productielijn van maar liefst 100 meter.

Aan het begin van het bakproces zorg je voor het deeg. Alle ingrediënten die je nodig hebt, voor bijvoorbeeld casinobrood, worden samengevoegd in een grote kuip. Jij controleert of het water de juiste temperatuur heeft, voegt zelf nog wat broodnodige hulpstoffen toe en checkt de kwaliteit van het deeg.

Is het deeg gekneed, dan worden er broden van gesneden die opgerold in een broodblik belanden. Alle blikken brood gaan de rijskast in, waar het 1,5 uur de tijd krijgt om te rijzen tot een mooi brood. Dat hele proces houd je nauwlettend in de gaten om storingen te voorkomen.

Tot slot versier je het brood ook nog even met maan- of sesamzaad, voordat het de oven ingaat.

Achteraf draag je er zorg voor dat de machines worden schoongemaakt en de vloer wordt geveegd.

waar ga je werken

Het is één grote familie van bakkers. Elke dag worden in de bakkerijen het lekkerste brood, heerlijk vers gebak en smaakvolle belegde broodjes gemaakt. Die worden aan meer dan 2.000 winkels door heel Nederland geleverd. Ze bestaan al meer dan 125 jaar.

sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Stel gerust je vragen aan Marjolein of Myrthe via 0115-640300 of terneuzen@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:productiemedewerker
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:16 – 16
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via terneuzen@nl.randstad.com of 0115-640300. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Deegwerker Randstad 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures