Vacature BBL-er Energietransitie (Elektrotechniek)

BBL-er Energietransitie (Elektrotechniek) in Terneuzen

Wil jij werken en leren in de elektrotechniek? En bijdragen aan de energietransitie? Maak de wereld duurzamer bij EnduCon 21!

Bij EnduCon 21 zoeken wij een BBL leerling, voor de opleiding eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (MBO niveau 3).


Windmolens en zonnepanelen vullen steeds prominenter ons straatbeeld. De energie transitie krijgt vorm, in sneltreinvaart verandert ons landschap. Ons bestaande elektriciteitsnet raakt hierdoor steeds zwaarder belast. Met EnduCon 21 realiseren wij oplossingen voor de markt van de energietransitie, energiemanagement, opslag, distributie en efficiënt energiegebruik. Om EnduCon 21 toekomstbestendiger te maken zoeken wij een BBL-er.


Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en zorgt voor veiligheid. Je levert kwaliteit en je let ook op het werk van je meewerkende monteurs. Als een opdracht niet klopt, zoek jij uit hoe het precies zit. En je zorgt ervoor dat een opdracht goed wordt opgepakt. Je werkt graag voor klanten, met zorg voor kwaliteit. Klikt dit als muziek in de oren? Dan is deze opleiding wat voor jou.


Wat is jouw kracht als leerling monteur?

 • Je werkt aan distributienetten, schakelstations en schakelinstallaties.
 • Je werkt zelfstandig onder leiding van een collega.
 • Je helpt bij het monteren, testen en inbedrijfstellen van laag- en middenspanningsinstallaties met de daarbij behorende verbindingsmoffen en eindsluitingen in sterkstroominstallaties, elektrotechnische installaties en kabelnetten.
 • Je assisteert bij het opsporen en verhelpen van storingen in deze installaties, waaronder het veilig vrij schakelen van delen van het energienet.
 • Samen lokaliseer je kabels en leidingen aan de hand van tracétekeningen.
 • Je werkt conform NEN 3140 en NEN 3480.
 • Je kan goed samenwerken
 • Je bent gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat leer je tijdens de opleiding:

 • Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden.
 • Demonteren en vervangen van componenten en (delen van) elektrotechnische installaties.
 • Aanleggen van elektrotechnische installaties.
 • Nederlands, rekenen en loopbaan en burgerschap

Doorstuderen? Dat doe je zo..

Met een diploma eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen niveau 3 kun je verder studeren. Een vervolg leertraject bij 21 Groep kan evt. zijn: de opleiding 'Technicus Elektrotechniek - niveau 4' en 'Werkvoorbereider installaties - niveau 4'. In overleg bepalen we samen wat bij jou het beste past.

21 groep, de kracht van combinatie:

Als BBL-leerling opleiding eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen ga je aan het werk bij InduCon 21. EnduCon 21 is actief in de markt van de energietransitie, energiemanagement, opslag, distributie en efficiënt energiegebruik. Door de diversiteit aan diensten binnen 21 groep kan je veel ervaring op doen. Dit kan door aan de slag te gaan in diverse vakgebieden of door je te specialiseren in een bepaald vak. Wij kennen een stimulerende werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding, onder andere via onze eigen 21 Academy.

Wilskracht gekregen om te solliciteren?

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met

Rudolf Markesteijn (recruitment) , mail .Functie:bbl-er energietransitie elektrotechniek
Startdatum:2-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 21 Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. BBL-er Energietransitie (Elektrotechniek) 21 Groep 02-04-2024

Bekijk ook andere vacatures