Vacature Elektrotechnisch Specialist

Elektrotechnisch Specialist in Terneuzen

Ben jij de Elektrotechnisch Specialist die ervoor zorgt dat de fabriek op rolletjes loopt? Dan zoeken wij jou!

Bij dit bedrijf gaat hard werken, een leuk, gedreven team en een gemoedelijke sfeer hand in hand. Hier maken en leveren ze betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten etc.

Als Elektrotechnisch Specialist ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de optimalisatie en de automatisering van de elektrische systemen en machines. Je werkt nauw samen de de productieafdeling, beheer & onderhoud coördinator en externe partners om ervoor te zorgen dat alle machines efficiënt en veilig werken. Jij zorgt ervoor dat storingen snel worden opgelost en zorgt voor de continuïteit van de productieprocessen.

Wie ben jij?

Met jouw achtergrond in elektrotechniek of industriële automatisering ben je klaar om een sleutelrol te spelen binnen dit team. Je bent technisch vaardig, innovatief en je voelt je thuis in een omgeving waar elke dag uitdagingen en kansen liggen om de productieprocessen te verbeteren.

Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde MBO opleiding in elektrotechniek, industriële automatisering of gerelateerd vakgebied.
  • Ervaring op een vergelijkbaar werkgebied, met ervaring in elektrische systemen, installaties en machineautomatisering.
  • Ervaring met PLC-programmering en industriële automatiseringssystemen.

Interesse of meer weten? Neem contact op met Sjakco 06-82066117 | 0115-649521 | s.de.braal@werkenvakmanschap.nl

Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris dat past binnen jouw ervaring en kennis.
  • Minimaal 39 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • De mogelijkheid om trainingen en/ of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie of binnen het bedrijf.


Functie:Elektrotechnisch specialist
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Elektrotechnisch Specialist Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures