Vacature Engineer

Engineer in Sluiskil

Hier draagt jouw inzet bij aan de duurzame voedselvoorziening van de toekomst

De wereldbevolking groeit, dus de vraag naar voedsel ook. En dat voedsel moet groeien op een manier die goed is voor het klimaat. Daarom werken we bij Yara in 60 landen met 17.000 collega's samen aan oplossingen die verandering in gang zetten.

Als engineer bij maak je onze producten en processen veiliger, betrouwbaarder en duurzamer. Je ontwikkelt oplossingen en houdt grip op de uitvoering en implementatie. Je werkt aan het verminderen van uitstoot met duurzame innovaties: van het moderniseren van onze fabrieksprocessen tot de ontwikkeling van fossiel-vrije meststoffen en groene ammoniak, de brandstof van de toekomst.

Bij Yara is er alle ruimte om jouw skills te laten groeien in een internationale omgeving met hoogwaardige kennis van de voedselindustrie. Kortom: een job met de focus op duurzaamheid in een sociaal bedrijf met grote impact.


 • 1. Work-life balance

  We vinden een gezonde balans tussen je werk- en privéleven erg belangrijk. Want naast jouw rol als collega, ben je net zo goed partner, ouder, vriend en familielid. En als je werk stimuleert en motiveert, pakt dat voor iedereen positief uit. Daarom biedt Yara je flexibele werkuren en de mogelijkheid om thuis te werken, mits je werkzaamheden dat toelaten. Ook organiseren we vergaderingen zo efficiënt mogelijk en bieden we je ondersteuning voor je geestelijke gezondheid.

 • 2. Sfeer en mensen

  Ieder individu neemt kennis en ervaring mee en dat maakt ons sterker als bedrijf. Daarom investeren we in het creëren van gelijke kansen en streven we naar een werkomgeving waar iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt. In vind je een hecht team. We staan voor elkaar klaar, gaan samen uitdagingen aan en helpen elkaar verder.

  Lees hier meer over Diversity, Equity & Inclusion

 • 3. Salaris en vergoedingen

  Reken op een meer dan marktconform salaris met een dertiende maand én 8% vakantiegeld. Reiskosten worden vergoed, ook de tol van de tunnel. En omdat we net zo veel om jouw toekomst geven als om die van de planeet, neem je deel aan een goede pensioenregeling.

 • 4. Secundaire arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van fulltime én 22 adv-dagen, praktisch 48 vakantiedagen per jaar dus. Ook zijn er diverse regelingen voor aanvullend verlof. Je krijgt ook korting op sportabonnementen en kunt je aansluiten bij onze Yara sportclubs, bijvoorbeeld de skiclub of futsalclub. En geen zorgen: we helpen je met een ruime tegemoetkoming voor de zorgkosten van jou en je partner.

 • 5. Groeimogelijkheden

  Jouw groei is hier een gegeven. In jouw werk bij leer je in de praktijk, krijg je toegang tot ons leerplatform en zijn vergoedingen voor cursussen en scholing altijd bespreekbaar. Maar Yara is groter dan Sluiskil: wereldwijd werken er 17.000 mensen aan de voedselvoorziening van de toekomst. Door samen te werken aan toonaangevende internationale projecten, krijg je alle kans om te leren en door te groeien.

  Laura Engineer + Dennis + scheppen

Waarom Engineer worden bij Yara?

Yara speelt een aanzienlijke rol in de wereldvoedselvoorziening, dus jouw impact is groot. Door mee te werken aan innovaties en ontwikkelingen draag je bij aan een nature-positive food future. Ook krijg je veel kansen om te groeien en je te ontwikkelen. Zowel in Sluiskil, Yara's grootste productielocatie, als internationaal.

Je wilt iets doen en daar beter in worden. Hier is je ontwikkelpad heel duidelijk, je kunt stappen zetten. Daarom zie ik mezelf hier wel een hele poos werken.

Xander Boogaert

Electrical Engineer

Op zoek naar een andere functie bij Yara?Functie:engineer
Startdatum:25-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yara via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Engineer Yara 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures