Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Terneuzen

Functieomschrijving

Geld moet rollen, dat vinden wij ook! Daarom krijg jij bij Elopak als productiemedewerker een startsalaris van €16,19 bruto per uur. Je krijgt daarbovenop ook nog eens 31% toeslag op ieder uur dat je werkt. Na je eerste salarisverhoging kan jouw salaris oplopen tot €19,50 bruto per uur inclusief toeslagen! Het is hard werken en je bent de hele dag in beweging. Heerlijk! Kom maar op met die baan!

Wat bieden wij jou
  • Een startsalaris van €16,19 bruto per uur.
  • Reiskostenvergoeding.
  • De mogelijkheid om door te groeien!
  • Wekelijks je salaris uitbetaald
  • Ieder uur toeslag van 31%
Wie ben jij

Laten we de rollen eens omdraaien. Wij willen ook graag weten wat jij ons te bieden hebt! Het is belangrijk dat jij als productiemedewerker:

  • Flexibel en sterk genoeg bent om bij de machines te kunnen.
  • Eigen vervoer hebt om naar Elopak te gaan.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt.
Wat ga je doen

Op de locatie van Elopak waar jij aan het werk gaat als productiemedewerker, wordt karton gecoat. Dit karton wordt vervolgens gebruikt voor het maken van verpakkingen van zuivelproducten. Pakken melk, yoghurt, vruchtensap en nog veel meer! De hele dag zit jij dus tussen de rollen karton!

Wat jouw rol is tussen al die rollen? Goede vraag! De rollen komen in een opslagruimte bij de machine te staan. Via een automatisch systeem worden deze rollen opgepakt en in de machine gehangen. Zodra de rol in de machine hangt, is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de verpakking van de rol wordt verwijderd. Vervolgens haal je de bovenste 2 vellen van de rol af. Bijna klaar om te gaan! Een laatste check en dan start jij de machine. Gaat er iets mis met de machine? Dan bespreek je dit met de operators.

Zodra je als productiemedewerker start, zal je rooster heel wisselend zijn. De ene keer heb je een vroege dienst, de andere keer een late dienst. Maar ook nachtdiensten ga je draaien! Zodra je opgenomen kan worden in een vaste ploeg krijg je een mooie salarisverhoging en draai je mee in het 5 ploegensysteem. Dit betekent 6 dagen werken, daarna 4 dagen vrij!

Waar ga je werken

Wij bij Elopak maken veel verpakkingen, echt veel! Wel 4,5 miljard per jaar!

Daarnaast houden wij van duurzaam! Voor de verpakkingen van water en vruchtensappen maken wij het pak gasdicht. Dit doen wij door een aluminiumlaag aan de binnenzijde aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat jouw sinaasappelsap langer beschermd is en dat je het langer kunt bewaren! Ideaal!

Je nieuwe collega’s staan al op je te wachten om je alles te leren over de werkzaamheden. Het is hard werken, maar ook een praatje op zijn tijd moet kunnen toch? Praat bijvoorbeeld even bij over het weekend of maak een grapje. Houden we van!

Sollicitatie

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als productiemedewerker? Dan willen wij jou graag beter leren kennen! Solliciteer direct online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag over deze vacature of wil je toch nog wat meer weten? Bel, mail of app ons dan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:productiemedewerker
Startdatum:25-4-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:17 – 17
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via recruitment.zuidwest@tempo-team.nl of 076-5211818. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Productiemedewerker Tempo-Team 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures