Vacature Gedragswetenschapper

Gedragswetenschapper in Terneuzen

Over de functie

Als Gedragswetenschapper binnen de Gehandicaptenzorg lever je een belangrijke bijdragen aan de professionele zorg voor de cliënten. In de functie van Gedragswetenschapper ondersteun en adviseer je het team zodat zij zich volledig kunnen focussen op het creëren van een veilige omgeving voor de cliënten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en stelt kritische vragen. Je brengt rust aan, hebt overzicht en kunt goed ordenen. Jij bent cruciaal in het proces en het waarborgen van kwaliteit en dienstverlening.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding richting klinische- of ontwikkelingspsychologie dan wel orthopedagogiek;
  • Je hebt relevante werkervaring als Gedragswetenschapper;
  • Je bent geregistreerd in het BIG-register als gezondheidszorgpsycholoog of in het kwaliteitsregister.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een zorgorganisatie in Nederland die zich toelegt op de ondersteuning en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. De organisatie biedt een breed scala aan diensten, waaronder woonvoorzieningen, dagbesteding en individuele begeleiding. Zij streven ernaar om mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid te geven om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden, waarbij hun kwaliteit van leven centraal staat.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Gedragswetenschapper die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:gedragswetenschapper
Startdatum:16-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 6000
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Gedragswetenschapper Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures