Vacature Gedragswetenschapper

Gedragswetenschapper in Terneuzen

Gedragswetenschapper

0,4 fte De Argo, Terneuzen

Vso de Argo in Terneuzen is op zoek naar een:

Gedragswetenschapper

(0,4 fte)

Waar ga je werken?

VSO de Argo is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Terneuzen. De Argo biedt onderwijs aan jongeren vanaf 12 jaar met specifieke ondersteuningsvragen. Het einddoel is het behalen van een regulier diploma voorgezet onderwijs (vmbo, havo of vwo). Incidenteel gaan leerlingen na de Argo aan het werk.

We werken intensief samen met de scholen voor voortgezet onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen. Wij bieden een onderwijsomgeving waarbij leerlingen gebruik kunnen maken van het beste van twee werelden.

Wat houdt de functie in?

De gedragswetenschapper levert een bijdrage aan integraal beleid op schoolniveau en Ozeo-niveau, is verantwoordelijk voor psychodiagnostisch en orthodidactisch onderzoek gericht op plaatsing en begeleiding van leerlingen, adviseert en fungeert desgewenst als supervisor en is verantwoordelijk voor professionalisering.

Bij VSO de Argo worden leerlingen voorbereid op het behalen van een diploma. Jij ziet de kwaliteiten van jouw leerlingen binnen de klassen en bouwt aan een leerplan, samen met collega's, ouder(s)/verzorger(s) en eventueel het zorgnetwerk.

Je bent lid van onze Commissie voor de Begeleiding (CvB). De CvB bewaakt de sociaal emotionele voortgang van de leerling en past daar waar nodig het ontwikkelperspectief/uitstroomprognose aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het integratieve beeld van de leerling binnen de school en geef je specialistische adviezen bij leerlingencasuïstiek. Je voert gesprekken met de leerlingen wanneer deze dreigen vast te lopen en zet daarbij gericht begeleiding in. Je adviseert en monitort het onderwijsteam over individueel of groepsgerichte aanpak van leerlingen. Zondig verwijs/begeleid je naar externe instellingen voor onderzoek/ hulpverlening/ behandeling.

Wie zoeken wij?

Je bent in bezit van een passend diploma (WO Pedagogische Wetenschappen of Psychologie) met daarbij een basisaantekening diagnostiek. Je hebt een registratie bij SKJ, NVO en/of NIP of bent bereid je te registreren. Je ziet de meerwaarde van het samenwerken met de gedragswetenschappers van de verschillende Ozeo-scholen. Je hebt affiniteit met de vso doelgroep. Ook waarderen wij het bijzonder wanneer je:

 • oplossingsgericht en vanuit de positieve psychologie werkt.
 • blijk geeft van hoge verwachtingen.
 • een teamgerichte, flexibele en proactieve instelling hebt.
 • wetenschappelijke ontwikkelingen en onderzoek volgt en analyseert op het gebied van pedagogisch gedrag, cognitief en sociaal-emotioneel functioneren en psychosociale aspecten van het onderwijs.
 • jezelf blijft ontwikkelen door middel van scholing.

Wij bieden:

 • Als gedragswetenschapper een salaris van maximaal €6.665 per maand (salarisschaal 12 cao PO).
 • Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Alle schoolvakanties vrij en een vakantietoeslag van 8%.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Reiskostenvergoeding en fiscale uitruilregeling van de reiskosten.
 • Pensioenregeling via ABP.
 • Scholing die vanuit Ozeo georganiseerd wordt ten behoeve van je (her)registratie i.s.m. de gedragswetenschappers.
 • GW-overleggen: 5 keer per jaar komen alle gedragswetenschappers van Ozeo bij elkaar.
 • Intervisie: 5 keer per jaar heb je een intervisiebijeenkomst met collega-gedragswetenschappers van Ozeo.
 • De mogelijkheid voor het volgen van supervisie.
 • Binnen de Argo werken 3 gedragswetenschappers die je graag wegwijs willen maken.
 • Taakomvang kan in de toekomst uitgebreid worden in combinatie met andere Ozeo scholen.

Ook bij ons werken?

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv. Deze kun je sturen naar , , of solliciteer op de sollicitatiebutton op de website. Je kunt solliciteren tot en met 19 juni. Voor vragen kun je contact opnemen met of Dirk-Jan Westmaas via bovenstaand mailadres of . Uiteraard kan je ook vragen naar één van onze gedragswetenschappers wanneer je meer wil weten of de functie. We denken graag met je mee.

Ozeo is een organisatie voor specialistisch onderwijs in Zeeland.. Bij Ozeo werken zo'n 700 medewerkers voor ongeveer 2000 leerlingen. Ozeo heeft zeventien scholen verdeeld over drie regio's: Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en de Bevelanden/Tholen. Er zijn vier scholen voor speciaal basisonderwijs, tien scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en drie scholen voor praktijkonderwijs. Op dit moment zijn er 25 gedragswetenschappers werkzaam binnen Ozeo

Ozeo

Kleverskerkseweg 49

4338 PB MiddelburgFunctie:gedragswetenschapper
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:6665 – 6665
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ozeo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Gedragswetenschapper Ozeo 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures