Vacature GPS Specialist

GPS Specialist in Biervliet Gem Terneuzen

Precisie landbouw - GPS specialist

De Vervaet Groep in Biervliet produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines voor de mestverwerking en bietenoogst. Met zo'n 180 medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan het huidige assortiment en de ontwikkeling van nieuwe machines o f toepassingen voor de toekomst.

Als familiebedrijf zetten we de klant centraal en zijn we hen op de best mogelijke manier van dienst. We zijn actief in alle Europese landen waar landbouw een prominente rol speelt. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling mede wegens de internationalisering.


Machinedata is in tijden van Precisielandbouw 4.0 van onvoorstelbare waarde. Het biedt mogelijkheden om efficienter met onze machines te werken en om gerichter te ontwikkelen d.m.v. uitgebreide analyse.

Met ons IoT platform, 'Vervaet Connect', hebben we op korte termijn een nieuwe standaard gezet in dataprocessing binnen onze sector. Machines zijn op afstand te volgen en data kan worden geexporteerd naar andere partijen. Met analysetools kan data worden omgezet in bruikbare middelen om onze klanten efficiënter en beter te laten werken. Omdat we geloven, en reeds bewijzen, dat de toekomst gaat over data en hoe je die verwerkt, willen we Vervaet Connect naar een nog hoger niveau tillen. Zie jij dat voor je?


Als AMS/IOT Manager ben jij het aanspreekpunt voor onze dealers, eindklanten en (after)sales. Je bent verantwoordelijk voor het platform en het verder uitrollen van het systeem onder klanten en dealers. Zo werk je op de lange termijn toe naar een uitgebreid verdienmodel en toegevoegde waarde op onze Vervaet producten wat uiteindelijk onze strategische concurrentiepositie nog verder versterkt.


Naast IOT ben je verantwoordelijk voor het hardware gedeelte van alles wat met GPS (John Deere/Trimble) te maken heeft. Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken en bepaalt samen met engineering en sales wat we aanbieden en op welke manier. NIR-analyse (sensoren), Sectie-afsluiting op GPS, headlandcontrol; het zijn producten en termen waar jij op termijn van droomt.

Je zorgt naast technisch salessupport op dit vlak ook voor de juiste bestelling, i.s.m. met assemblage voor implementatie en voorraadbeheer van GPS-componenten.

// Werken bij Vervaet

Dit vind je leuk om te doen:

✅ Zorgen dat VF-connect door zoveel mogelijk klanten wordt gebruikt en onmisbaar wordt.
✅ Je traint onze (service)partners om met hun dealerplatform te werken.
✅ Je bent de drijvende kracht achter de verdere verbetering van het systeem in samenwerking met software engineering.
✅ Je managet de koppelingen die we hebben met andere data platforms.
✅ Je bent intern en extern aanspreekpunt van VF-connect.
✅ Als alle puntjes op de I staan rol je een strategisch verdienmodel uit.
✅ Je zorgt dat alle GPS systemen voor machines juist en tijdig besteld en geleverd worden.
✅ Je zorgt dat klantspecifieke wensen inzake NIR en of sectieafsluiting op bemesters op de juiste wijze op de producten komen.

// Wat je gaat doen


// Jouw profiel

// Wat wij bieden

Hier ben je naar opzoek:

✅Alles wat je nodig hebt om dit (internationaal) te kunnen doen.
✅Een ontzettend uitdagende baan met internationaal karakter.
Goed salaris conform cao Metalektro afhankelijk van kennis en ervaring
27 vakantiedagen + 13 atv dagen
Jaarlijkse opleiding- en trainingsmogelijkheden
Bij goed functioneren behoort een vast dienstverband tot de opties


We nemen binnenkort contact op!Functie:gps specialist
Startdatum:09-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vervaet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. GPS Specialist Vervaet 09-06-2024

Bekijk ook andere vacatures