Vacature Commercieel medewerker Binnendienst

Commercieel medewerker Binnendienst in Terneuzen

Jij krijgt energie van een goed verkoopgesprek, ben jij commercieel ingesteld en wil je je graag verder ontwikkelen? Dan is dit echt een mooie functie voor jou! Lees snel verder of neem gelijk contact met ons op!

Dit bedrijf in Terneuzen is leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Bij de afdeling Commerciële binnendienst werken 15 collega's, binnen de afdeling wordt er in kleine teams samengewerkt waarin het gezamenlijke resultaat voorop staat.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en potentiële klanten en adviseert hen over het uitgebreide assortiment bouwgrondstoffen. Verder voer je inspirerende verkoopgesprekken die leiden tot concrete afspraken en overeenkomsten. Je verwerkt binnenkomende aanvragen en offertes en handelt de opdrachten correct af. Je signaleert kansen en pakt deze op om zo projecten op te starten met nieuwe en bestaande klanten. 

Wie ben jij?

 • Jij bent klantgericht en communicatiefvaardig met een scherpe blik. Je vindt het leuk om klantcontacten aan te gaan en te onderhouden. Je doet dit vanuit een adviserende en proactieve rol. Verder beschik je over.
 • Minimaal een mbo+ werk- en -denkniveau.
 • Bij voorkeur een opleiding in een commerciële richting.
 • Enige ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt.

Interesse? Stuur je CV naar Sjakco, s.de.braal@werkenvakmanschap.nl. Liever nog wat informatie bel 0115-649521 of 06-82066117. 

Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

Wat bieden wij?

 • Goed salaris in overleg en afhankelijk van opleiding en/ of ervaring;
 • Goede pensioenregeling;
 • Prima reiskostenvergoeding.
 • Minimaal 25 vakantiedagen.
 • De mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie of binnen ons bedrijf;
 • Een warm welkom in jouw nieuwe team. We nemen de tijd je alles te vertellen over onze processen, afdelingen en missie.


Functie:Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Commercieel medewerker Binnendienst Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures