Vacature Hoofduitvoerder Servicedienst

Hoofduitvoerder Servicedienst in Terneuzen

Hoofduitvoerder Servicedienst

 • Locatie

  Vlissingen Goes Terneuzen Bruinisse

 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Aantal uren

  40 uur

Delen?

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto's. We zoeken een alternatief voor gas. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Denk hierbij o.a. aan zonnepanelen op daken, zonneparken en windparken. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Tegelijkertijd zien we op de arbeidsmarkt een tekort aan technici, willen we de kwaliteit van ons werk verbeteren en moet onze efficiëntie omhoog.

Genoeg te doen dus!

Voor het Team S&O binnen DNWG zijn we op zoek naar een Hoofduitvoerder Servicedienst.

De afdeling Servicedienst draagt zorg voor het modificeren, onderhouden en oplossen van meterkast gerelateerde storingen op het gebied van Elektriciteit, Gas en Water-aansluitingen.

Bij alle werkzaamheden staat veiligheid bovenaan en ben jij als Hoofduitvoerder degene die de kar trekt en waar nodig bij stuurt.

Je stemt de werkzaamheden af met de andere uitvoerders servicedienst en de storingscoördinator en werkt samen met aannemers. Indien van toepassing, ondersteun je de storingscoördinatoren bij de verdeling van de inzet van de monteurs over de regio's. Jij stuurt op een veilige en effectieve inzet van de aannemer in het werkgebied en controleert monteurs op kwaliteit en veiligheid. Op basis van het afdelingsbeleid geef je input aan de teamleider Servicedienst voor de doelstellingen, resultaatafspraken en de inzet van de medewerkers. Daarnaast neem je initiatieven om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en continue te verbeteren, door o.a. het geven van toolboxen en uitvoeren van veiligheidsinspecties. Naast het sturen van de medewerkers van je team treedt je op als werkverantwoordelijke (volgens de BEI). Hierbij voer je regie over de eigen monteurs en monteurs van de aannemer.

Je draagt bij aan een juiste planning, zorgt voor het juiste gereedschap, maakt werkplannen en schrijft raamopdrachten. Dankzij jouw werk kunnen de uitvoerders servicedienst en de monteurs goed, veilig en efficiënt werken.

Jij hebt het jaarplan goed in je vizier en probeert de doelstellingen zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Je adviseert over de beste oplossing en controleert het eindresultaat. Je bent er trots op dat je In deze rol een directe bijdrage kan leveren aan het in conditie houden van de Zeeuwse netten en de realisatie van de energietransitie in Nederland.

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Als jij iets uitlegt, snapt iedereen het meteen. Je bent geduldig, hebt overwicht en kunt goed met mensen omgaan. Jij weet mensen te coachen en te motiveren en bovenal geef jij het juiste voorbeeld! Bij onverwachte situaties blijf je rustig en ga je goed doordacht te werk.

Jouw technische kennis en ervaring weet je goed over te brengen aan je collega's. Bovendien weet je alles van veiligheid en deel je deze kennis graag.

De energiewereld is constant in beweging, dat vraagt om veranderingen. Jij ziet veranderingen als vooruitgang en neemt je collega's daar op een positieve wijze in mee.

Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de energietransitie!

Wat jou verder onze nieuwe Hoofduitvoerder maakt?

 • Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in de richting van energietechniek;

 • Je beschikt over een geldige aanwijzing WV meterkast E en/of G. In bezit van één van deze aanwijzingen is vereiste en je bent bereid om de ontbrekende aanwijzing binnen afzienbare tijd te behalen.

 • Je hebt een aantal jaren ervaring als senior uitvoerder.

 • Je draait mee in de 6-wekelijkse storing- en wachtdienst.

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max €5792,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt;
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je alvast een voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.
 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin;
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou;
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook;
 • Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!
 • Je krijgt een bedrijfsauto van ons.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Je maakt deel uit van de afdeling Uitvoerders binnen S&O Zeeland. Samen met een 25-tal collega uitvoerders stuur je monteurs aan bij het uitvoeren van de werkzaamheden vanuit de steunpunten in Zeeland. Vaak doe je dit binnen een vaste regio, maar indien nodig ben je Zeeland breed inzetbaar. Jouw enthousiasme, kennis en ervaring als Uitvoerder helpt jouw team in het continue verbeteren.

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', Vergeet niet je CV en motivatiebrief toe te voegen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Post (corporate recruiter) .Functie:hoofduitvoerder servicedienst
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5792 – 5792
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DELTA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Hoofduitvoerder Servicedienst DELTA 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures