Vacature Maintenance Technician Static/Rotating

Maintenance Technician Static/Rotating in Terneuzen

This is Yara Join talent community Do you need help?

Date posted: Apr 30, 2024

Location:

Terneuzen, NL

Job Function: Maintenance

Job Type: Permanent

Job Requisition ID: 19703

Maintenance Technician Static/Rotating


veiligheid op nr1 staat? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als Maintenance Technician ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het verrichten van onderhoud en reparatie op werktuigbouwkundige gebied. Zodanig dat de opdrachten kwalitatief volgens de vereiste specificaties en geplande tijd worden opgeleverd. Dit voer je uit volgens de Yara veiligheidsregels. Je werkt in dagdienst, maar bent flexibel om te werken buiten dagdienst-uren en legt verantwoording af aan de onderhoudscoördinator.

Dit alles doe je volgens de geldende procedures binnen Yara Sluiskil en de zogenoemde Yara waarden (Nieuwsgierigheid, Ambitie, Samenwerken & Verantwoordelijkheid).

Wat ga je bij ons doen?

Je zult alle voorkomende werkzaamheden in je vakgebied uitvoeren tijdens dagelijks onderhoud en onderhoudstops. Dit omvat zowel geplande als ad-hoc werkzaamheden. Je zult oplossingen aandragen voor storingen en betrouwbaarheidsproblemen, en actief voorstellen doen ter verbetering van de installaties. Daarnaast houd je je bezig met:

  • Het geven van technisch advies aan de Coördinator en Maintenance Technicians.
  • Het technisch opleiden van Maintenance Technicians.

Wie ben jij?

Je bent communicatief en flexibel ingesteld, kunt zelfstandig werken en overlegt gemakkelijk met collega's in jouw en andere vakdisciplines. Zo worden problemen snel opgelost en kan er van fouten worden geleerd. Je bent een teamspeler met oog voor veiligheid, kwaliteit, planning en kosten. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit. Verder beschik je over:

  • Veilig werken is voor jou vanzelfsprekend;
  • Minimaal een diploma MBO werktuigbouwkunde niveau 4(NL), of BSO/TSO (BE) of gelijkwaardig door ervaring, minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van roterend en solidhandeling installaties;
  • Kennis van de Engelse taal, Duits, MS Office en SAP is een pré.

En denk je toch niet te voldoen aan het "perfecte plaatje", maar ben je wel bereid om jezelf te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!

Do you feel the chemistry?

Bij belangstelling voor deze functie kun je solliciteren via de website.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , (tel. ) of Samantha de Moor, HR Business Partner (tel. ).Functie:maintenance technician static rotating
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yara Sluiskil via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Maintenance Technician Static/Rotating Yara Sluiskil 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures