Vacature Metaalbewerker

Metaalbewerker in Hulst

Functieomschrijving

Ben jij gedreven om metalen onderdelen tot leven te brengen met behulp van CNC-technologieën? Zoek niet verder!

Wij zoeken een technisch talent met een interesse in CNC-branden. Ervaring is geen must; we bieden een cursus op de werkvloer. Als je klaar bent om te leren en te groeien, en op zoek bent naar een stabiele baan, solliciteer dan vandaag nog!

Wat bieden wij jou
 • Kansen voor professionele groei en ontwikkeling.
 • Uurloon tussen €13,86 - €15,58
 • 40 uur per week.
 • Uitzicht op een vast contract!
Wie ben jij

Jij bent een technisch talent die kan werken met computers en materiaalbeheer. Ben je niet bedreven in het werken met CNC-machines? Geen probleem! Training on the job.

 • Technische achtergrond
 • Kennis van veiligheidsprocedures en -voorschriften.
 • Fulltime beschikbaar
Wat ga je doen

Als CNC-brander programmeer en stel je de machines in, kies je de juiste gereedschappen en bewaak je de kwaliteit van onze producten. Je bent ook onze probleemoplosser voor machinefouten en werkt intensief samen met het team om productieplanningen te halen. Veiligheid en kwaliteit zijn jouw topprioriteiten. Klinkt dit allemaal als abracadabra geen nood, na de training op de werkvloer ga je dit allemaal leren!

 • Oplossen eventuele machinestoringen
 • Programmeren en instellen CNC- machines
 • Kwaliteitscontroles op geproduceerde componenten
Waar ga je werken

De MKB-werkgever onderscheidt zich door zijn focus op specialisatie, klantgerichtheid, vernieuwing, kwaliteit, deskundigheid en duurzaamheid. Hierdoor zijn ze een unieke speler in de markt voor CNC- machines en gereedschappen.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:cnc verspaner
Startdatum:30-4-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2700 – 2700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via arzu.pandal@tempo-team.nl of 114316100. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Metaalbewerker Tempo-Team 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures