Vacature HR adviseur

HR adviseur in Terneuzen

Functieomschrijving

Werk jij graag in een omgeving die continu in beweging is? Heb je ervaring met het voeren van adviesgesprekken op alle niveaus? Ben je iemand die graag met mensen werkt en de balans weet te vinden tussen de wensen van medewerkers en de doelstellingen van de organisatie? Dan zoeken wij jou!

wat bieden wij jou
 • Terneuzen
 • Marktconform salaris
 • 40 uur in de week
wie ben jij

Als nieuwe HR-adviseur bij onze klant zal je in een team terecht komen die bestaat uit een P&O directeur, Adjunct-Directeur P&O, meerdere HR adviseurs, een backoffice en salarisadministratie. Je staat er dus niet alleen voor!

Jij beschikt over:

 • Hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur in de richting van Personeel & Arbeid, Human Resource Management (HRM), Psychologie of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke HR-functie;
 • Ruime ervaring met het voeren van (advies)gesprekken op alle niveaus van de werkvloer tot en met de directie;
 • Thuis in de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidswet- en regelgeving.
wat ga je doen

Als HR adviseur voor onze klant houd jij je bezig met alle facetten op het HR-vlak. Geen dag zal hetzelfde eruit zien tijdens de uitvoering van deze leuke en uitdagende functie! Tijdens je werk:

 • Adviseer je de directie en leidinggevenden van het concern over P&O-zaken zoals arbeidsvoorwaarden en cao's, verzuim, werving en selectie, arbeids-juridische procedures en opleiding en ontwikkeling;
 • Faciliteer en ondersteun je leidinggevenden in hoe zij zo goed mogelijk om kunnen gaan met hun medewerkers;
 • Zal je vragen over verzuim, ontwikkeling of functioneren bewantwoorden. Daarbij leg je altijd de verbinding tussen wat medewerkers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie;
 • Professionaliseer je HR processen; denk hierbij aan projecten zoals arbeidsmarktcommunicatie, actualisatie van arbeidsvoorwaarden of bedrijfsreglementen.
 • Zal je nauw samenwerken met het managementteam en de directies van dochterondernemingen. Je daarom ook regelmatig op pad zijn om deze te bezoeken.
waar ga je werken

Onze klant is een echt Zeeuws-Vlaams familiebedrijf dat ondertussen al meer dan 110 jaar actief is en maar liefst 45 dochterondernemingen onder zich heeft. Ze zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Stel gerust je vragen aan Daniëlle, Marjolein of Myrthe via 0115-640300 of terneuzen@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:hr adviseur
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via terneuzen@nl.randstad.com of 0115-640300. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. HR adviseur Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures