Vacature Hr adviseur

Hr adviseur in Hulst

Functieomschrijving

Wil jij onderdeel zijn van een sterk HR team? Hybride werken verdeeld over 5 dagen per week? Ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving met veel uitdaging?

Wij vertellen je hieronder meer over deze uitdagende baan in Hulst!

Wat bieden wij jou
 • Sporten met €15,- per maand korting
 • Werken met en vóór betrokken collega's!
 • 32 tot 40 uur per week
 • Eigen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Thuis werken mogelijk, thuiswerkbudget tot €400,-
 • Wat jij meebrengt kan je direct toepassen
Wie ben jij

Je begrijpt HR in een corporate omgeving en hebt organisatie sensitiviteit. Je voelt je thuis in een dynamische en complexe organisatie en hebt een pro-actieve instelling.

Verder beschik je over de volgende punten:

 • Ervaring met hr werkzaamheden in werk of stageperiodes
 • Een diploma richting HR
 • Beschikbaar voor langere tijd voor minimaal 32 uur per week
Wat ga je doen

Je bent onderdeel van een landelijk HR team. Landelijk bestaat het HR team uit 5 HR-adviseurs, 2 HR officers, een Projectleider, een Recruitment Manager en Corporate Recruiter. Iedere HR-adviseur is verantwoordelijk voor een Business Unit of Cluster.

Jij wordt het eerste aanspreekpunt en gaat binnen jouw team zowel strategisch als operationeel aan de slag. Jij brengt advies uit over verschillende onderwerpen. Dit zijn o.a. adviezen over verzuim, wet-en regelgeving, ontwikkelingsmogelijkheden, verbetertrajecten en de HR-cyclus. Jij bent voor ieder een gesprekspartner en helpt zo mee om medewerkers te laten presteren, groeien en gelukkig worden van hun werk.

Je werkt op locatie in Hulst. Natuurlijk is af en toe thuiswerken ook een mogelijkheid om je administratie van al jouw taken even goed bij te werken.

Waar ga je werken

Als hr adviseur lever jij samen met al je collega's een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van alles wat wij eten. Je krijgt de vrijheid in het op je eigen manier indelen van je werk. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid binnen het bedrijf. Hierdoor kan snel geschakeld worden en komt de juiste informatie en besluiten direct bij de juiste persoon. Er wordt veel geinvesteerd in jou als medewerker omdat werkplezier naast persoonlijke aandacht een belangrijk onderdeel is van de visie van het MKB-bedrijf.

 • Ontwikkeling
 • Kwaliteit
 • Leiderschap
Sollicitatie

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer weten? Bel of solliciteer dan gaan we heel graag met je in gesprek!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:adviseur human resource management
Startdatum:30-4-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via carla.dhondt@tempo-team.nl of 650975243. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Hr adviseur Tempo-Team 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures