Vacature Huishoudelijk Medewerker Thuiszorg

Huishoudelijk Medewerker Thuiszorg in Terneuzen

Huishoudelijk medewerker WMO Team West

Expertise Ondersteunende diensten

ZorgSaam Thuiszorg zoekt een nieuwe collega als:

Huishoudelijk medewerker thuiszorg
(WMO Team West)

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Na een warme begroeting bij jouw cliënt, overleg je samen welke huishoudelijke taken er vandaag allemaal op de planning staan. Wellicht weet je van tevoren al bij deze cliënt, welke taken standaard gedaan moeten worden én welke er eens in de zoveel tijd bijkomen. Je houdt ervan dat jouw werkzaamheden divers en afwisselend zijn. Het fijne aan dit werk is dat geen dag hetzelfde is. Het geeft je voldoening om na je werk een tevreden cliënt achter te laten in een schoon huis. Ook houden veel cliënten van een babbeltje waardoor je naast de huishoudelijke taken, ook erg sociaal bezig bent. Het gaat om cliënten regio West.

Jouw collega Samantha vertelt"Mijn naam is Samantha en ik zit sinds februari 2021 in dienst bij ZorgSaam als huishoudelijk medewerker. Ik vind het werk heel leuk om te doen omdat de mensen zo ontzettend dankbaar zijn als ik ben geweest. Ik ben iemand die graag mensen helpt en om dan op deze manier de mensen te kunnen helpen zodat ze langer in hun eigen huis kunnen blijven vind ik dankbaar werk. Mensen kunnen helpen met de dingen die ze (bijna) niet meer kunnen in het huishouden geeft een fijn en goed gevoel. De taken die ik heb bij de mensen thuis is allemaal op huishoudelijk gebied zoals: badkamer en toilet schoonmaken. Keuken schoonmaken. Woonkamer stoffen. Slaapkamers stoffen. Vloeren stofzuigen en dweilen. Maar ook bedden verschonen, ramen zemen, deuren afnemen, bovenop en onder de kasten, trap mee schoonmaken en om de zoveel tijd eens even een keukenkastje aan de binnenkant, spinnenwebben weghalen. En natuurlijk ook de was strijken en opvouwen. En met deze simpele taken kunnen wij mensen helpen en blij maken.

"

Jouw kennis en kunde

 • Het is een pré als je ervaring hebt in de schoonmaakbranche én kennis van schoonmaak en onderhoudsvoorschriften;
 • De Nederlandse taal beheers je goed, zowel in woord en geschrift;
 • Een oplettende en dienstverlenende instelling waarbij je gastvrij en hulpvaardig bent;
 • Eigen vervoer is een must gezien de cliënten woonachtig zijn in regio West.

Wat krijg je van ons?

 • Een dienstverband in overleg én uren in overleg;
 • Het salaris is minimaal €2.116,52 en maximaal €2.581,30 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling volgens CAO VVT schaal Hulp in Huishouden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden en ook eventuele tolkosten én reiskosten;
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling o.a. via Goodhabitz waarmee jij op elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarde waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of contributiegelden.

Direct contact met een collega?
Wil je meer weten over de functie? Twijfel niet en neem contact op met via of via

Snel starten?
Solliciteren kan door op de button hieronder te klikken. Jouw collega's staan te popelen om jou te ontmoeten. De koffie/thee staat klaar!

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige collega's

Heb je interesse in een baan bij ZorgSaam, maar is er op dit moment geen passende functie beschikbaar?

Vragen over werken bij ZorgSaam?

Neem contact op met ons team recruitment.Functie:huishoudelijk medewerker thuiszorg
Startdatum:6-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2116 – 2581
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Huishoudelijk Medewerker Thuiszorg ZorgSaam 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures