Vacature Junior Sales Recruiter

Junior Sales Recruiter in Terneuzen

Functieomschrijving

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven go-getter die niet alleen kansen ziet, maar ze ook daadwerkelijk grijpt? Als Sales Junior Sales Recruiter met een passie voor zowel mensen als resultaten, ben jij de drijvende kracht achter het binnenhalen van nieuwe klanten en het bouwen van sterke relaties?! 

Wat ga je doen

Stel je voor: jij, als Junior Sales Recruiter in de omgeving van het bruisende Terneuzen. Hier ben jij de superheld die zowel de zakelijke wereld als de menselijke kant met elkaar verbindt. Je ruikt de kansen van verre en zet er met volle energie koers naar. Je overtuigt niet alleen bedrijven, maar bent tevens een meester in het naadloos laten aansluiten van onze fantastische kandidaten op hun behoeften. Matchmaking zit in jouw DNA, maar jouw rol gaat verder dan dat. Je begrijpt dat tevreden klanten de sleutel tot succes zijn. Daarom steek je niet alleen tijd in het binnenhalen van nieuwe business, maar ook in het behouden van bestaande klanten. Voor jou is succes een cocktail van tevreden bedrijven en gelukkige mensen. Dit geeft jouw werk echt betekenis.

Voor wat, hoort wat!

 • Competitief salaris: We weten dat hard werk beloond moet worden. Je startsalaris bij ons is tussen de €2.550,- en de €3.000,- op basis van 40 uur (junior), afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je in deze rol doorgroeien tot een salaris van maximaal €3.994,- (eind schaal 7, senior). 
 • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Junior Sales Recruiter bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.
 • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien!
 • Een benefit budget van 12,347%, oftewel tussen de 314 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden bovenop het salaris. Het is onder andere te besteden aan extra vakantiedagen, sparen of sport-en opleidingsmogelijkheden.
 • Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en als Junior Sales Recruiter een mogelijkheid om aandelen te verwerven.
 • Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!
Wie ben jij

Jij bent werkelijk een professional in hart en nieren! Het jongleren met verschillende verantwoordelijkheden is jouw tweede natuur en dat sluit naadloos aan bij jouw rol als Junior Sales Recruiter. Prioriteiten stellen is voor jou een fluitje van een cent, zelfs als de druk oploopt. Als Junior Sales Recruiter ben jij vastberaden om tastbare resultaten te behalen. Tegenslagen brengen jou niet van de wijs; integendeel, je zoekt onvermoeibaar naar alternatieve benaderingen.

Met jouw aanstekelijke enthousiasme en grenzeloze teamspirit breng jij een flinke dosis dynamiek in ons team. Onze leuze? Werkplezier staat altijd bovenaan onze lijst!

Verder:
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect (minimaal op C1 niveau);
 • Je beschikt over denk- en werkniveau op HBO-niveau;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs of bent van plan dit binnen afzienbare tijd te behalen;
 • Jouw commerciële ervaring breid je bij ons graag verder uit; 
 • Enthousiasme, een doelgerichte mindset en een buitengewone teamgeest vormen jouw handelsmerk.
Waar ga je werken

Bij Tempo-Team draait het niet alleen om werken. Maar om groeien en jezelf ontwikkelen. Vanaf het kantoor in Terneuzen draag jij met jouw collega’s verantwoordelijkheid voor het omringende gebied. Daarnaast bieden we jou de gelegenheid om jouw potentieel als Junior Sales Recruiter te ontplooien in een omgeving waar samenwerking, betrokkenheid en innovatie de boventoon voeren. Met doorlopende training en ondersteuning, en de sterke backing van de Randstad Groep, bieden we jou een fundament waarop je kunt bouwen aan een toekomst die bij jou past. Sluit je aan bij ons en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet simpelweg een baan is; het is een route naar persoonlijke en professionele groei.

Kom hier met die baan!

Klaar voor actie? Verlang je naar ondersteuning en uitbreiding van jouw loopbaan? Tempo-Team staat klaar om jou als Junior Sales Recruiter te voorzien van voortdurende training en begeleiding om jouw groei te bevorderen. Waar wacht je nog op? Zet vandaag nog de stap en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet enkel een job is, maar een spannend avontuur naar persoonlijke en professionele bloei. Solliciteren dus!

Wil je jouw motivatie toelichten of eerst antwoord op je vragen? Stuur mij vooral een mail: marcus.oosterlee@randstadgroep.nl

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:Arbeidsbemiddelaars en uitzendbureaumedewerkers
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo Team via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 31620771505. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Junior Sales Recruiter Tempo Team 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures