Vacature Kok

Kok in Philippine

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde en vakkundige (Chef)-kok op zoek naar een uitdagende kans om een keukenteam te leiden? Dit is de functie voor jou! Je kunt goede arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals een fulltime dienstverband, een aantrekkelijk salaris, flexibele werktijden en nog veel meer!

Klinkt interessant? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een werkweek van 32 uur met flexibele tijden!
  • Werken bij een restaurant in omgeving Terneuzen!
  • Goede arbeidsvoorwaarden!
  • Een mooi salaris!
Wie ben jij

Jij hebt ervaring in de culinaire wereld en begrijpt hoe het er in een professionele keuken aan toegaat! Je weet hoe belangrijk het is om representatief te zijn en respectvol om te gaan met anderen. Vooral omdat je mogelijk met klanten te maken krijgt! Het zou ideaal zijn als je een MBO-opleiding op minimaal niveau 3 hebt afgerond. Ook belangrijk is jouw vermogen om problemen op te lossen en snel te handelen wanneer dat nodig is!

Wat ga je doen

Als lid van het team ben je verantwoordelijk voor het volgen van de HACCP-regels. En natuurlijk het handhaven van hoge normen voor veiligheid en hygiëne in de keuken. Daarnaast krijg je de kans om leiding te geven aan een enthousiast keukenteam. Je deelt je ervaring en kennis om samen goede resultaten te behalen! Ook help je bij het ontwikkelen van recepten!

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een leuk MKB-bedrijf in omgeving Terneuzen!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3300 – 3300
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Kok Tempo-Team 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures