Vacature Uitvoerder nieuwbouw

Uitvoerder nieuwbouw in Terneuzen

In de rol van uitvoerder neem jij de dagelijkse leiding op een van de woningbouw of utiliteitsprojecten van deze opdrachtgever.  Hierin neem jij de verantwoording om de vaklieden, onderaannemers en leveranciers aan te sturen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het contact richting de opdrachtgever en weet jij alle administratie secuur bij te houden. Tot slot zorg jij er voor dat de bouwplaats ten alle tijden een nette, opgeruimde en veilige plaats is voor eenieder die hier werkt. 

De projecten bevinden zich in Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf de kust tot aan Antwerpen ga je in deze rol veel plaatsen mooier maken met de projecten die deze opdrachtgever realiseert. 

De reguliere werktijden zijn 7.30-16.30 en je wordt voorzien in een auto, laptop/tablet en telefoon van de zaak. De functie is voor 40 uur per week.

Nieuwsgierig geworden? Geef een seintje en ik verschaf alle verdere informatie!Functie:Uitvoerder nieuwbouw
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.luijerink@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 79 08. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Uitvoerder nieuwbouw Eminent Groep 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures