Vacature Maritiem Technisch Docent

Maritiem Technisch Docent in Terneuzen

 • Mbo-onderwijs

  • Opleidingsaanbod Scalda
 • Vavo
 • Volwassenenonderwijs
 • Cursussen & Trajecten

Hoofdmenu Iconen menu

Maritiem Technisch Docent

1,0 fte

Maritiem, ICT en Techniek

Vervaldatum : 16 augustus 2024

Maak je wereld en solliciteer bij Martiem en Logistiek College De Ruyter

Voor onze scheepvaartopleidingen zijn wij op zoek naar eenMaritiem Technisch Docent (1,0 fte) die met veel energie, expertise en een passie voor het maritiem vakgebied ons team komt versterken. Bij ons werk je vanuit een omgeving waar je dagelijks geïnspireerd wordt door het uitzicht op de zee, wat zorgt voor een unieke dynamiek in het lesgeven.

De functie:

Als Maritiem Technisch Docent geef je zowel theorie- als praktijklessen die de volle breedte van het vak scheepswerktuigkundige omvatten, inclusief voorstuwingssystemen, hulpwerktuigen, elektro- en meet- en regeltechniek. Jij brengt jouw praktijkervaring mee en verwerkt dat met je collega's in het lesmateriaal. Daarnaast is jouw rol als coach cruciaal. Je begeleidt onze studenten MBO 3 en 4, waarbij je klassen van ongeveer 20 studenten zult leiden.

Wat vragen we van je?

Je bent een enthousiaste, flexibele teamspeler die aantoonbare affiniteit heeft met jongeren vanaf 16 jaar en ouder. Je vindt het leuk om je opgedane praktijkervaring en kennis over te brengen aan onze toekomstige zeevarenden.

Daarnaast beschik je over:

 • een hbo-diploma scheepvaarttechniek, of maritiem officier maar ook kandidaten met mbo niveau 4 en ruime relevante werkervaring worden uitgenodigd om te solliciteren;
 • een onderwijsbevoegdheid (of bereid zijn deze te halen);
 • flexibele en geduldige houding;
 • sterke motiverende vaardigheden om studenten te inspireren;
 • goede ICT-vaardigheden.

Wat bieden we je?

Je komt terecht in een direct, divers en hecht team dat zich kenmerkt door een energieke, informele en open sfeer. Leidinggevenden geven veel vrijheid in de invulling van je rol, waardoor je ruimte hebt voor persoonlijke en professionele groei.

De functie is conform het generieke functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie:

Heb je geen ervaring in het onderwijs? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. Een meeloopdag om kennis te maken met het onderwijs is mogelijk. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Arno Siereveld, teamleider Scheepvaart, telefoon: .Functie:maritiem technisch docent
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3431 – 5078
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Maritiem Technisch Docent Scalda 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures