Vacature Docent Wiskunde/Natuurkunde

Docent Wiskunde/Natuurkunde in Terneuzen

 • Mbo-onderwijs

  • Opleidingsaanbod Scalda
 • Vavo
 • Volwassenenonderwijs
 • Cursussen & Trajecten

Hoofdmenu Iconen menu

Docent Wiskunde/Natuurkunde

0,8 fte

Maritiem, ICT en Techniek

Vervaldatum : 18 augustus 2024

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda

Bij het team van laboratoriumtechniek op de locatie in Vlissingen en/of bij het team van procestechniek op de locatie in Terneuzen ontstaat de vacature voor Docent Wiskunde/Natuurkunde (0,8 fte).

Wat ga je doen?

Je bent als docent Wiskunde/Natuurkunde verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theoretische als praktische lessen aan studenten. Daarnaast speel je een belangrijke rol als mentor en begeleider van studenten, waarbij je hen ondersteunt bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je verzorgt zowel theoretische als praktijkgerichte lessen binnen het vakgebied Wiskunde en Natuurkunde;
 • Je begeleidt coacht studenten tijdens hun leerproces, zowel individueel als in groepsverband;
 • Je ontwikkelt en updatet lesmateriaal, zowel inhoudelijk als wat betreft de lesmethoden;
 • Je draagt bij aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijsprogramma in samenspraak met collega's;
 • Je beoordeelt opdrachten, projecten en examens, en het geven van constructieve feedback aan studenten;
 • Je houdt actief ontwikkelingen en trends bij binnen het vakgebied;
 • Je stimuleert een veilige en inspirerende leeromgeving waarin studenten hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen;
 • Je werkt samen met collega's en externe partijen om relevante praktijkervaring en stageplaatsen te faciliteren.

Ben jij enthousiast over het onderwijzen van Wiskunde/Natuurkunde aan gemotiveerde studenten? Dan nodigen wij je van uit om te solliciteren naar deze functie.

Wat vragen we van je?

 • Je hebt een afgeronde lerarenopleiding of PDG (of bent bereidheid deze te behalen);
 • Je hebt recente werkervaring in het vakgebied en/of onderwijs is een pré;
 • Je bent een enthousiaste, flexibele teamspeler die aantoonbare affiniteit heeft met jongeren vanaf 16 jaar en ouder;
 • Je kan begeleiding geven in arbeids- en leerproces van jongeren;
 • Je vindt het leuk om je opgedane praktijkervaring en kennis over te brengen.

Wat bieden we je?

Als onderdeel van ons team zult u de vrijheid hebben om nieuwe ideeën te verkennen en extra cursussen te volgen om uw kennis te verdiepen. U zult ook de kans krijgen om buiten de grenzen van het klaslokaal te treden, door bijvoorbeeld een studentenreis te organiseren.

Daarnaast een dynamisch en ondersteunend team dat klaarstaat om je welkom te heten en samen te werken aan de toekomst van ons onderwijs.

We zijn trots op de kwaliteit die onze studenten leveren, de nauwe samenwerking die we hebben met het regionale bedrijfsleven en de kleinschaligheid van onze afdeling, waardoor elke student en docent elkaar echt kent.

De functie is conform het generieke functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo. Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent, zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand). Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie

Een meeloop dag om kennis te maken met het onderwijs is mogelijk.
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Carlo Smolders, teamleider laboratoriumtechniek, telefoonnummer: .

De procedure

De vacature wordt met een warm welkom zowel binnen als buiten onze organisatie gedeeld. Helaas kunnen we sollicitaties die via andere kanalen binnenkomen niet in behandeling nemen. De startdatum voor deze functie is 18 augustus 2024. Mochten er vragen zijn over je sollicitatie of de procedure mag je altijd mailen naar via mail adres: [email protected]Functie:docent wiskunde natuurkunde
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3431 – 5078
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Docent Wiskunde/Natuurkunde Scalda 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures