Vacature Operator Biogasinstallatie

Operator Biogasinstallatie in Westdorpe

Ben jij een gedreven professional met een hart voor duurzame energie? Droom je ervan deel uit te maken van een vooruitstrevend bedrijf dat de energietransitie aanjaagt? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren voor de functie van Operator bij SFP Group.

Wie zijn wij?
Wij zijn toegewijd aan het versnellen van de energietransitie door innovatieve oplossingen te bieden voor de productie van biomethaan en biobrandstoffen uit organische reststromen. Onze trots ligt in Westdorpe, Zeeland, waar we met onze operationele installatie één van de de grootste producenten van groen gas in Europa zijn. Onze moderne installaties zijn zorgvuldig ontworpen voor reproduceerbaarheid en schaalbaarheid, waardoor we een cruciale rol spelen in het vormgeven van duurzame biogasinstallaties. We streven naar een optimale werkomgeving, ook voor ons technische team, en realiseren dit door te zorgen voor een goede werkbaarheid. Continuïteit is van vitaal belang; zelfs bij een storing kunnen we ongehinderd doorgaan met onze productie, dankzij onze dubbele uitvoering. In Delfzijl en Harlingen zijn we momenteel bezig met de bouw van een gloednieuwe faciliteit, die naar verwachting operationeel zullen zijn in het derde kwartaal van 2025. Hiermee boeken we aanzienlijke vooruitgang in het vergroten van onze impact op de energietransitie.

Bij SFP Group gaan we vol enthousiasme de toekomst tegemoet, gedreven door onze visie op een duurzamere wereld.

Over de functie:

Als Operator ben jij de motor achter de optimale prestaties van onze biogasinstallatie. Jouw verantwoordelijkheid omvat het continue monitoren en waarborgen van een vlekkeloze werking. Door regelmatige inspecties en onderhoud uit te voeren, voorkom je niet alleen operationele onderbrekingen, maar draag je ook bij aan een gestroomlijnd productieproces. In nauwe samenwerking met ons gepassioneerde technische team werk je proactief aan het identificeren en oplossen van eventuele uitdagingen. Jouw rol is van essentieel belang voor het succes van ons bedrijf en voor het handhaven van een ononderbroken stroom van hoogwaardige producten. Als Operator bij SFP Group krijg je de kans om je vaardigheden te benutten binnen een dynamische en innovatieve omgeving, en een significante bijdrage te leveren aan de duurzame toekomst die wij nastreven.

Wij zoeken:

 • Een bevlogen vakman/vakvrouw met een scherp oog voor technische details
 • Passie voor duurzame energie en milieubewustzijn
 • Ervaring in het bedienen en onderhouden van industriële installaties is een pré
 • Motivatie om benodigde cursussen te volgen en voortdurend te blijven verbeteren
 • Een collega met focus op teamwerk

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende functie binnen een vooruitstrevend bedrijf
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Een competitief salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een inspirerende werkomgeving waar initiatief en innovatie worden aangemoedigd
 • Werklocatie: Westdorpe, Zeeland

Solliciteren


Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team en een actieve rol spelen in de energietransitie? Solliciteer dan nu en stuur je motivatiebrief en cv naar .
SFP Group, jouw weg naar een duurzame toekomst!


SFP Zeeland

SFP Friesland (hoofdkantoor)

SFP Groningen

SFP Brabant (kantoor)

Neutronenlaan 13, 5405 NG Uden

Kom bij ons team

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Klik op de button en ontdek alle openstaande functies

Kom bij ons team

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.
Klik op de button en ontdek alle openstaande functies.



Functie:operator biogasinstallatie
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SFP Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Operator Biogasinstallatie SFP Group 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures