Vacature Projectcoördinator Zenderparken - Broadcast Partners

Projectcoördinator Zenderparken - Broadcast Partners in Terneuzen

Projectcoördinator zenderparken

Broadcast Partners
Terneuzen

Vraag jij je wel eens af hoe Radio 538, Qmusic, VRT of Radio 1, 2 of 3FM door jouw speakers komt, waar je ook bent of wanneer je ook luistert? Niet alleen de grote omroepen, maar ook de regionale en lokale omroepen in Nederland en België staan bij ons centraal, zoals Omroep Zeeland en streekomroep de Bevelanden. Voel je welkom in onze wereld!

Broadcast Partners ontwikkelt en beheert de zenderparken voor alle grote radiostations in Nederland en Vlaanderen. We hebben onze eigen research & development afdeling en als je tot de top wilt behoren qua expertise in radio, digitale radio en internetmedia dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarom zoeken we ambitieuze en gedreven collega's zodat we samen nog meer grenzen kunnen verleggen!

Wat zijn de werkzaamheden


We zijn op zoek naar een collega die bereid is om zich te verdiepen in onze branche van radiotechniek. Als projectcoördinator zenderparken ben je verantwoordelijk voor het coördineren, assisteren en uitvoeren van diverse projecten met betrekking tot de bouw en het beheer van zenderparken. Je maakt deel uit van een team van ervaren engineers. Wij bieden alle ruimte voor interne opleiding en ontwikkeling zodat jij de organisatie kan leren kennen en uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan.

 • Je stelt projectplannen op voor uitvoering van de werkzaamheden en fungeert daarbij als projectcoördinator.
 • Denk daarbij aan energie- en noodstroomvoorzieningen, audiorouting, IP netwerken, straalverbindingen, zendinstallaties, antennesystemen, en bijbehorende faciliteiten.
 • Je stelt calculaties op voor bouw, optimalisatie en uitbreiding van
 • Je geeft uitleg en instructies aan ons team van monteurs betreft technische kennis en projectoverdracht.
 • Je neemt deel aan het technisch beheer van het

Wat je meebrengt

 • Werk- en denkniveau op het gebied van een relevante opleiding en/of werkervaring
 • Affiniteit en/of kennis van elektrotechniek is een pré
 • Je bent bereid om te leren werken met AutoCad
 • Je bent flexibel, klantgericht, betrouwbaar en positief ingesteld
 • Je hebt het vermogen om te communiceren en te organiseren
 • Je bent accuraat en analytisch
 • Je bent bereid om storingsdienst te draaien
 • Rijbewijs B en bereidheid om te reizen door Nederland en Vlaanderen.

Wij bieden jou

Jij als mens en jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk. Daarnaast hechten we waarde aan de bedrijfsontwikkeling, een professionele werkwijze en klanttevredenheid. Daarom zorgen we ervoor dat je interne opleidingsmogelijkheden krijgt en we samen werken. We bieden onze mensen ook de 'breedte', om mee te denken over de ontwikkeling van onze installaties. We willen jouw mening en jouw inbreng om samen te groeien.

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding woon/werk à 0,23 per km
 • Pensioenopbouw
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Vergoeding voor de storingsdienst
 • Tegemoetkoming reiskosten en Westerscheldetunnel (t-tag)
 • Mogelijkheid voor (door-) ontwikkeling binnen het vakgebied
 • Hoge mate van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een fijne werk-privé balans
 • Plezierige werkomgeving met ervaren collega's
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze gezellige personeelsuitjes

Nieuwsgierig naar de kracht achter onze werkomgeving?

Bij ons krijg je de kans om jouw carrière vorm te geven zoals jij dat wilt. We bieden een omgeving waarin je jezelf kunt zijn, waar vrijheid en vertrouwen centraal staan en waar respect voor elkaar vanzelfsprekend is. Een fijne werksfeer vinden we enorm belangrijk, evenals het behouden van een goede balans tussen werk en privé.

Samen met toegewijde collega's tackelen we de meest uitdagende problemen en werken we zij aan zij aan innovatieve oplossingen. Bij ons draait het niet alleen om technische vaardigheden, maar ook om het plezier dat we halen uit ons werk. Een gezonde dosis humor is bij ons net zo belangrijk als technische expertise.

Als jij iemand bent die graag zelf dingen oppakt, ben je bij ons aan het juiste adres. We stimuleren zelfontwikkeling en learning on the job, zodat je voortdurend kunt groeien en jezelf kunt blijven ontwikkelen in jouw vakgebied.

We zijn trots onderdeel van Cellnex, waarbij we binnen deze toonaangevende Europese groep zelfstandig opereren. Terneuzen is de bruisende kern van ons bedrijf, maar we bieden ook uitgebreide dekking vanuit onze kantoren in Utrecht en Hilversum. Met strategisch gelegen vestigingen kunnen we flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten en collega's door het hele land.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw carrière? Sluit je dan aan bij ons team en laat jouw talent en creativiteit de vrije loop. We kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een innovatieve toekomst.

Together… We make radio happen!

Interesse?

Stuur je cv met motivatiebrief naar . Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze vacature dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op +31 115 - 683 555. Kijk voor ons volledige bedrijfsprofiel op www.broadcastpartners.nl of volg ons op social media.


Heb je vragen over het werken bij Broadcast Partners of over de sollicitatieprocedure?

Neem contact op met van de afdeling Personeelszaken
zij vertelt je graag meer over Broadcast Partners en de openstaande functies.
Ben je op zoek naar een specifieke functie, maar staat deze er nog niet tussen?
Ook dan kan je contact opnemen voor meer informatie.

Bel naar +31(0)115 - 683555 of mail naarFunctie:projectcoördinator zenderparken broadcast partner
Startdatum:15-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Broadcast Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Projectcoördinator Zenderparken – Broadcast Partners Broadcast Partners 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures