Vacature Verzorgende of verpleegkundige wijkteam Axel

Verzorgende of verpleegkundige wijkteam Axel in Terneuzen

Jouw Werkdag

De start van je dag Hoewel je in de wijk werkt, ga je aan het begin van je dienst eerst naar het wijkgebouw. Je hebt namelijk nog wat werkmateriaal nodig. De collega met wie je het teamuitje van volgende week organiseert, staat net op het punt om naar huis te gaan. Snel bespreek je tussendoor de laatste details. Daarna ga je op weg naar jouw eerste cliënt die wondverzorging nodig heeft. Je weet dat deze cliënt nerveus is voor de behandeling. Daarom bedenk je alvast hoe je haar gerust kan stellen.

Jouw collega Caela vertelt In Wijkteam Axel Zuid zijn wij verantwoordelijk voor het gebied in- en rondom Axel. Zo hebben we ook cliënten in Zuiddorpe, Overslag,  Westdorpe en alles wat daar tussen valt. We werken nauw samen met wijkteam Axel Noord. In mijn werk als verpleegkundige kom ik veel verschillende cliënten en zorgvraag tegen. Van jong tot oud, van dagelijkse verzorging tot infuuszorg. Mijn werk is erg afwisselend, waardoor ik veel uitdaging blijf houden

Locatie

De overige werkzaamheden bestaan uit:

 • Aangekomen bij de cliënt bekijk je het zorgplan op je tablet en overleg je met de cliënt of de zorgbehoeften nog hetzelfde zijn;
 • Wanneer je signaleert dat er meer ondersteuning nodig is, geef je dit via de groepsapp door aan de wijkverpleegkundige en onderneem je samen actie;
 • Als verzorgende of verpleegkundige in de wijk heb je te maken met diverse verpleegkundige en verzorgende handelingen;
 • Je hebt contact met huisartsen en andere zorgverleners of wijkteams wanneer nodig.
Jouw kennis en kunde

Wat vragen wij van jou

 • Een MBO diploma niveau 3 Verzorgende IG of niveau 4 Verpleegkunde inclusief BIG registratie;
 • Een rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Een praktische aanpak waardoor jij een oplossing zoekt voor iedere onverwachte situatie;
 • Jouw enthousiasme over het vak, breng jij als begeleider over naar jouw leerling of stagiair.
Wat krijg je van ons?

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, uren in overleg;
 • Het salaris in de functie van Verzorgende IG is minimaal € 2.200,70 en maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling vindt plaats volgens CAO VVT, FWG 35;? 
 • Het salaris als Verpleegkundige is minimaal € 3.097,07 en maximaal € 3.754,41 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling vindt plaats volgens CAO VVT, FWG 45;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding volgens CAO, en natuurlijk vergeten we de Westerschelde- en Liefkenshoektunnel niet;? 
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of het aanschaffen van een smartphone;? 
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling.? Jij hebt op elk moment van de dag toegang?tot online trainingen. Daarnaast zijn er binnen ZorgSaam volop doorgroeikansen binnen de gehele organisatie. Wanneer je nieuwsgierig bent naar een andere uitdaging binnen ZorgSaam, dan kun je terecht in ons nieuwe loopbaancentrum.? 
 • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers. Met ‘ZorgSame teams’ ligt de focus om meer zeggenschap en eigenaarschap in jouw eigen team;? 
 • ZorgSaam is een organisatie die continu in ontwikkeling is! Wij zijn bijvoorbeeld sinds een aantal maanden gestart met het persoonlijke cliëntverhaal waardoor een aantal locaties ‘zorg op maat’ kunnen bieden aan onze cliënten. Ook ?lopen er op een aantal locaties pilots, waarbij diverse innovaties in de zorg worden getest.? 


Functie:Verpleegkundigen met hogere opleiding
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorggroep via recruitment@zzv.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.zorgsaam.org/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Verzorgende of verpleegkundige wijkteam Axel ZorgSaam Zorggroep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures