Vacature Weekend

Weekend in Oudelande

VSS Machinebouw

SLEUTEL IN HET WEEKEND MEE AAN ONZE HOOGWAARDIGE LANDBOUWMACHINES

Ben jij op zoek naar een leuke weekendbaan waarbij je letterlijk je handen uit de mouwen kunt steken? Denk dan eens aan een bijbaantje als weekend-/vakantiekracht bij VSS Machinebouw. Want zeg nou zelf: hoe leuk is het om lekker te sleutelen én een bijdrage te leveren aan hoogwaardige landbouwmachines die wereldwijd rondrijden?!

MOGELIJKHEDEN VAKANTIEWERKZAAMHEDEN

Ook voor vakantiewerk zit je bij VSS Machinebouw goed. Wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Of ben je gewoon benieuwd of werken in de techniek iets voor jou is? Solliciteer dan op onze vacature voor vakantiekracht. Tijdens de zomerperiode zijn wij namelijk altijd op zoek naar vakantiemedewerkers. Ook in andere (school)vakanties kun je meehelpen in onze fabriek.

DIT BEN JIJ…

EEN HANDIGE, LEERGIERIGE WEEKEND-/VAKANTIEKRACHT

Jij bent een handige, leergierige weekend-/vakantiekracht die van aanpakken weet. Je vindt techniek en/of landbouwmachines helemaal te gek. Óf je bent nieuwsgierig naar ons vakgebied en wilt hier meer over leren. Heel veel technische kennis is voor sommige werkzaamheden namelijk niet per se nodig. Wel belangrijk: hard werken met veel enthousiasme en lol maken met elkaar. Daarnaast vind je het niet erg om een beetje vies te worden.

weekend /vakantiekracht vacature

… EN DIT ZIJN WIJ

NET EEN TIKKELTJE ANDERS

Ja, we zijn een toonaangevende fabrikant van innovatieve landbouwmachines in Oudelande maar wat ons écht anders maakt dan alle andere technische bedrijven is die typische VSS cultuur . Met zo'n 30 man (en een enkele vrouw) samen de schouders eronder zetten, zoveel mogelijk successen vieren, geintjes op de werkvloer, alle begrip voor jouw privésituatie (en dus zeer flexibel qua vrije dagen) én elke vrijdag een borreltje om het weekend in te luiden.

VOORWAARDEN

Voor zowel weekendbanen als vakantiewerk gelden de volgende voorwaarden:

  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Je bent woonachtig in de gemeente Borsele

WIJ BIEDEN

WAT JE ALLEMAAL VAN ONS KRIJGT

Een veelzijdige functie in een stabiele, informele en ambitieuze organisatie, waarin de lijnen kort zijn en meedenken gewaardeerd wordt. Daarnaast zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn geheel conform de CAO Metaal & Techniek (Kleinmetaal).

REAGEREN

ENTHOUSIAST? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Zie jij een vakantie- en/of weekendbaan bij VSS Machinebouw wel zitten?

VSS Machinebouw B.V.
Ovezandseweg 6a
4436 RE Oudelande
Nederland


VSS AGRO PRODUCTENFunctie:weekend
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VSS Machinebouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Weekend VSS Machinebouw 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures