Vacature Analist laboratorium

Analist laboratorium in Hulst

Functieomschrijving

Binnen nu en 6 maanden word je als analist bij goed functioneren, en natuurlijk ook tevredenheid van jouw kant, op contract genomen bij onze opdrachtgever. Wat jezelf meebrengt aan opleiding en ervaring zie je terug in je salaris. Een bedrijf met veel kansen en doorgroeimogelijkheden!

Wat bieden wij jou
 • Jij kan jezelf snel verder ontwikkelen
 • vaste werkuren en werkdagen
 • Een stabiel bedrijf, maatschappelijk betrokken
 • Starten met een basisloon met snelle doorgroei
 • Een fijne werkplek met leuke collega's
 • Je werkt vanuit 1 locatie
Wie ben jij

Je gaat starten in deze baan als laborant op een specialistische afdeling. Jouw werkzaamheden bestaan uit voorbereidend werk voor de zelfstandig analisten. Zodra ingewerkt groei je automatisch door tot zelfstandig analist. Je gaat dan zelfstandig meewerken en voert o.a. meetwerk en analyses uit. Wat je zelf meebrengt is een achtergrond in de chemie, bij voorkeur in het laboratorium onderwijs en daarnaast enige werkervaring in deze sector.

 • laboratoriumonderwijs gevolgd met natuurlijk een diploma op zak!
 • je bent nauwkeurig en kunt gedetailleerd werken
 • je werkt 5 dagen per week, om de 3 weken draai jij ook late diensten mee!
 • ervaring met analytische instrumentatie en technieken is een pluspunt
Wat ga je doen

Als allround analist ga je meewerken in het analyseren en adviseren op het gebied van voedselveiligheid. Dit voor diverse opdrachtgevers in binnen en buitenland. Onder andere door jou kan de kwaliteit van de dienstverlening die het bedrijf biedt nog meer geoptimaliseerd worden. Jij werkt samen met een gedreven en enthousiast team van collega's op verschillende niveaus.

Je gaat je bezig houden met de volgende vaste taken:

 • Uitvoeren van analytische testen volgens gevestigde protocollen en procedures
 • Kalibratie en onderhoud van laboratoriumapparatuur
 • Rapportage van testresultaten en interpretatie van gegevens
 • Zorgen voor nauwkeurigheid, precisie en kwaliteit in alle laboratoriumwerkzaamheden
Waar ga je werken

Wonen en werken in Zeeuws Vlaanderen, dit uniek stukje Nederland. Met aan de ene kant veel rust en ruimte rondom vestingstad Hulst en aan de andere kant sta je binnen een half uur midden in de historische steden Antwerpen en Gent. Een baan bij een MKB-bedrijf waar mensen trots zijn er te mogen werken, wat je direct merkt door de ontspannen en gezellige sfeer die aanwezig is.

Aandacht voor jou als persoon, waardoor je kans krijgt om jouw talenten te laten zien en je je verder kan ontwikkelen.

Sollicitatie

Overtuigd dat dit goed bij je past? Aarzel niet en druk op de knop. We nemen dan z.s.m. contact met je op. Dan weet je binnen nu en 2 weken of deze baan voor jou is! Heb je nog vragen, stuur me een bericht. En anders zou ik zeggen: reageer NU!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Laboratoriumtechnici (geneeskunde en pathologie)
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via carla.dhondt@tempo-team.nl of 650975243. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Analist laboratorium Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures