Vacature Servicemonteur (Watervliet BE)

Servicemonteur (Watervliet BE) in Terneuzen

Ben jij de servicemonteur die zorgt voor de succesvolle installatie en het onderhoud van innovatieve installaties op locatie bij agrarische klanten? Dan zijn wij voor deze functie misschien wel op zoek naar jou!

TiverTec in België is gespecialiseerd in elektra, automatisering en het leveren van de volledige stalinrichting in de landbouw. Denk hierbij aan klimaat-, voeder- en drinksytemen en PLC-automatisatie. Daarnaast zijn ze actief in algemene elektrische installaties en automatiseringsprojecten in de industrie.

TiverTec is een dynamisch en servicegericht bedrijf, actief in diverse regio’s in Vlaanderen en in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit hun bedrijfslocatie in Watervliet (Oost-Vlaanderen) werken ze met een enthousiast team, bestaande uit een goede mix tussen jonge en ervaren monteurs.

In deze vrije functie waarbij je op locatie bij de klanten werkt, ben jij degene die zowel nieuwe installaties aansluit en installeert als bestaande installaties onderhoudt. Denk hierbij aan voederlijnen, drinklijnen en ventilatiesystemen in de agrarische sector. Het werk vindt voor 85% van de tijd plaats in Zeeuws- en Oost-Vlaanderen.

Heb jij interesse of heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Michelle door haar te appen, bellen of te mailen: +31630023896 of m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl

Wie ben jij?

Met jouw technische en communicatieve vaardigheden weet jij als geen ander het gewenste resultaat te behalen. Je houdt van afwisseling in je werk en deinst niet terug voor een uitdaging. Daarnaast ben jij:

 • in het bezit van een technisch diploma, bij voorkeur elektromechanisch of mechatronica;
 • leergierig, heb je een hands-on mentaliteit en kun je zelfstandig werken;
 • stressbestendig, nauwkeurig en communicatief vaardig
 • iemand die flexibel is en graag onderweg is, alle werkzaamheden vinden plaats op locatie van de klant;
 • oplossingsgericht en durf je initiatief te nemen.

Wij bieden:

 • Een contract rechtstreeks in dienst bij TiverTec;
 • Doordat het een Belgisch contract is, heb je recht op maaltijdcheques en ecocheques;
 • Een servicebus waarmee je ook vanaf huis direct naar een klus mag rijden;
 • Een eigen koffer met werkmateriaal;
 • Een marktconform salaris.


Functie:Servicemonteur
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Servicemonteur (Watervliet BE) Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures