Vacature Chauffeur bulkwagen

Chauffeur bulkwagen in Vogelwaarde

Als Springer maak je deel uit van een zeer hecht team van 3 chauffeurs. Afwisselend rij je op maximaal twee verschillende bulkwagens om veevoer of kunstmest te laden bij de productielocatie en dit naar de veehouder te leveren. Een zeer verantwoordelijke baan, want jij zorgt ervoor dat de voedersilo's gevuld blijven zodat de veehouder zijn vee kan voeren. Het is aan jou als specialist om ervoor te zorgen dat de veehouders het juiste soort veevoer geleverd krijgen.

Hiervoor heb je natuurlijk zeer goed onderhouden materieel nodig. Daarom rij jij altijd met moderne wagens en trailers die uit meerdere compartimenten bestaan. Hierdoor ben je in staat om verschillende producten aan diverse klanten te leveren. Lekker afwisselend werk dus en je komt nog eens ergens!
 

Je maakt onderdeel uit van een team van chauffeurs. Jij vervult hierin de rol van Springer en rijdt afwisselend op twee bulkwagens. Je kan flexibel worden ingepland. Zodat je het kan combineren met bijvoorbeeld een studie of een andere baan. Wij zijn op zoek naar Springers die minimaal 4 dagen per week kunnen werken. Op dit moment zoeken wij vooral Springers voor de vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag.

Het is ook mogelijk om in een roulatiesysteem te werken. Je werkt dan de eerste week van maandag tot en met donderdag, de week daarna van woensdag tot en met zaterdag en de laatste week op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Andere diensten en dagen zijn bespreekbaar. Bij voorkeur heb je geen bezwaren tegen overnachten dus je hebt altijd je spulletjes bij.Functie:Transport, Chauffeur bulkwagen
Startdatum:7-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via zeeland@247drive.nl of 31165523920. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Chauffeur bulkwagen 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures