Vacature Chef Monteur Elektrotechniek en Instrumentatie

Chef Monteur Elektrotechniek en Instrumentatie in Biervliet Gem Terneuzen

Als Chef Monteur Elektro & Instrumentatie E&I bij onze opdrachtgever coördineer en leid je de dagelijkse uitvoering van projecten op onze vaste klantlocatie in Hoek. Samen met je team zorg je ervoor dat alles volgens planning en budget wordt gerealiseerd, waarbij je nauwkeurig vastlegt en communiceert met de opdrachtgever en interne afdelingen zoals werkvoorbereiding en engineering. Je bent bedreven in prioriteiten stellen en het optimaal inzetten van tijd en middelen, wat essentieel is in deze rol.

Door je ervaring in een dynamische omgeving weet je goed om te gaan met veranderingen en breng je rust in hectische situaties. Je inschattingsvermogen helpt om conflicten te voorkomen en de harmonie te bevorderen, terwijl je voortdurend contact onderhoudt met verschillende partijen, zoals toezichthouders, onderaannemers en collega's. Als leidinggevende ben je een voorbeeld op het gebied van kwaliteit en veiligheid, en je staat altijd open voor vragen en overleg. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van ongeveer 5-10 medewerkers, kostenbewaking, projectvoorbereiding en het onderhouden van contacten en relaties.Functie:Chef Monteur, Leidinggevend monteur
Startdatum:3-5-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.lazet@eminentgroep.nl of 06 - 34 59 63 90. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Chef Monteur Elektrotechniek en Instrumentatie Eminent Groep 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures