Vacature Verkoopadviseur personenauto's

Verkoopadviseur personenauto's in Terneuzen

Jij bent enthousiast en hebt een klantgerichte mentaliteit. Als je ervaring hebt in een eerdere functie in de autobranche is dat mooi meegenomen! Herkenbaar? Reageer dan op deze mooie functie in Terneuzen.

Dit bedrijf is gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen en al jarenlang actief in de verkoop van personenwagens.

Jij zal je bezig houden met de verkoop van personenwagens, het up-to-date houden van alle sociale media, het onderhouden van klantcontact en alle bijkomende werkzaamheden. Je bent het visitekaartje van de garage en weet klanten aan je te binden en hebt een natuurlijke interesse in auto's en auto-accessoires.

Interesse of meer weten? Neem contact op met Sjakco s.de.braal@werkenvakmanschap.nl |06-82066117 | 0115-649521

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme, uitstekende contactuele eigenschappen en je hebt een representatief voorkomen. Bovendien ben je resultaatgericht en heb je doorzettingsvermogen.
  • Je hebt een commerciële opleiding op minimaal MBO-niveau gevolgd, het is een pre als je MTS-autotechniek, IVA of een vergelijkbare opleiding hebt behaald.

Wat bieden wij?

  • Een prettige werksfeer
  • Prima salaris, afhankelijk van de werkervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;


Functie:Verkoopadviseur personenauto's
Startdatum:7-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Verkoopadviseur personenauto’s Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures