Vacature Teamcoördinator Kinderopvang

Teamcoördinator Kinderopvang in Terneuzen

Teamcoördinator Kinderopvang

 

In Zeeuws Vlaanderen hebben wij 7 locaties voor kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Fijne plaatsen, waar ouders hun kind tussen 0 en 12 jaar met een gerust hart kunnen achterlaten.

Jij geeft als teamcoördinator ondersteuning en mede operationeel leiding aan collega’s die de kinderen op de locatie elke dag liefdevolle zorg geven. Wat zij voor de kinderen doen, doe jij voor hen: helpen, verbeteren, leren, bijstaan en loslaten. Met inzet van al jouw enthousiasme en expertise help je jouw teamleden om het beste uit zichzelf én de kinderen te halen. Daar word je zelf ook steeds beter van! Ook voor ouders en externe contacten ben jij een aanspreekpunt, een luisterend oor en weet je de vervolgstappen te bewandelen.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een team met één collega teamcoördinator met aansturing van een clustermanager. Je bent verbonden aan een aantal locaties en samen dragen we zorg voor alle locaties in Zeeuws Vlaanderen. Wij zoeken op dit moment een collega voor 28 uur per week.

Je hebt geen vaste thuisbasis als locatie, je werkt vanuit de verschillende locaties: omdat je weet dat persoonlijk contact met je collega’s belangrijke voorwaarden zijn om je werk optimaal te kunnen doen. Je ondersteunt ook jouw manager in lopende operationele zaken. Samen bereik je meer!

Wat ga je doen in deze functie? Jij:

 • bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de locatie, met kinderen, teamleden en ouders;
 • waarborgt de kwaliteit en het pedagogisch klimaat op jouw locatie;
 • zorgt voor een goede samenstelling van het team en helpt bij het oplossen van knelpunten in het rooster;
 • afhankelijk van de contracturen die we samen afspreken, zal je deels ingezet worden op de groepen als meewerkend pedagogisch medewerker en kunt dan ook observeren waar nog verbeteringen en/of aanpassingen nodig zijn;
 • bewaakt de pedagogische visie en (gedrags-)richtlijnen van Prokino op de locatie;
 • denkt mee aan het verder ontwikkelen en uitbreiden van locaties of mogelijkheden in de buurt;
 • bent het aanspreekpunt voor de GGD tijdens een inspectie en onderhoudt het eerste contact met de school waar nodig;
 • draagt bij aan een goede samenwerking tussen de opvang en externe partners;
 • de werkdagen van de teamcoördinator zijn in overleg.

Wie ben jij? Jij:

 • hebt ervaring met kinderopvang, kennis van wet –en regelgeving (of zin om je hierin te verdiepen) en een goed vermogen tot luisteren;
 • bent gekwalificeerd op MBO 4 niveau als pedagogisch medewerker;
 • werkt goed en makkelijk samen met collega’s en samenwerkingspartners en weet hoe beleid het beste in de praktijk kan worden gebracht;
 • raakt zelden in paniek en treedt vragen, problemen of knelpunten oplossingsgericht en met frisse ideeën tegemoet;
 • bent ondernemend en inspirerend: zo haal jij het beste uit jouw team.

Wat bieden we jou?

Bij Prokino vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent, want alleen dan kunnen we samen de allerbeste opvang bieden. Dat begint met leuke collega’s en een goede werksfeer. Verder bieden we je:

 • een salaris in schaal 7 of 8 volgens de cao Kinderopvang. (Inschaling is afhankelijk of er naast deze functie ook nog vaste uren als pedagogisch medewerker worden ingevuld);
 • een jaarcontract voor 28 uur per week;
 • werkdagen zijn in overleg in te delen.
 • diverse verlofmogelijkheden;
 • een werkplek waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Na het uploaden van je cv en motivatie kijken we of ook wij een match zien. Als dat het geval is, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Zijn we beiden enthousiast en komen we er samen uit, dan kun je wat ons betreft snel aan de slag!

Klaar om te solliciteren? Dat kan via onderstaande knop.

Wij nodigen ook interne kandidaten uit om te solliciteren. Bij gelijke geschiktheid met externe kandidaten zal de voorkeur uitgaan naar de interne kandidaat.

Wil je meer weten?

Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jamila Mieras via e-mailadres j.mieras@prokino.nl of 06-30108781. Appen mag natuurlijk ook!

Zet je talenten in bij Prokino Kinderopvang!Functie:Teamcoordinator
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2874 – 3999
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Prokino Kinderopvang via j.mieras@prokino.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://werkenbij.prokino.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Teamcoördinator Kinderopvang Prokino Kinderopvang 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures