Vacature elektromonteur revisie

elektromonteur revisie in Biervliet Gem Terneuzen

Functieomschrijving

Elektromonteur Revisie, jouw titel als specialist in elektronica en alles omtrent PLC's. Deze functie valt onder de afdeling Service & Revisie. Onze partner produceert geavanceerde hightech zelfrijders voor de landbouw en heeft klanten in 20 landen. Met meerdere technische specialisten in eigen huis, gaan ze voor topkwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het repareren en reviseren van mechanische, hydraulische, en elektrische onderdelen en (verbrandings) motoren. Heb jij een MBO diploma op minimaal niveau 3 Elektrotechnische en industriële installaties of bijvoorbeeld autotechnicus? We komen graag met jn je contact bij vragen of interesse.

Jaarlijks zijn er verschillende opleiding- en trainingsmogelijkheden bij onze partner om jezelf te ontwikkelen.

wat bieden wij jou
 • salaris, cao Metalektro obv kennis en ervaring
 • repareren en reviseren
 • Topkwaliteit is de norm
 • Zorgdragen voor de kwaliteit van de elektronica
 • Bespreekbaar
wie ben jij

Voor deze functie is minimaal een MBO 3 diploma nodig in de richting van Elektrotechnische en industriële installaties of bijvoorbeeld autotechnicus. Je hebt kennis van elektronica, PLC's, hydrauliek, mechanica en motorentechniek. Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie zijn meer dan welkom.

Wat is er nog meer relevant:

 • een pro-actieve houding en zelfstandigheid;
 • Kennis en ervaring van landbouwmechanisatie;
 • Samenwerken met collega's ervaar je als prettig.
wat ga je doen

Alles werkzaamheden die je uitvoert zijn binnen het revisieteam en een gemiddelde dag ziet er als volgt uit:

 • Het zoeken van oplossingen voor het aanbrengen van aanpassingen aan constructieve en mechanische delen van machines voor intern transport en de uitvoering ervan;
 • het repareren en reviseren van mechanische, hydraulische, en elektrische onderdelen en(verbrandings) motoren;
 • Het leveren van service in de vorm van oplossingen voor de problemen van de klant.
waar ga je werken

Van loonwerkers voor loonwerkers, dat staat al sinds het begin centraal ons partner centraal. Ze hebben passie voor het vak, oog voor klantwensen en pionieren waar het kan. Het is een groeiend bedrijf en bieden diverse vacatures aan. Doordat ze blijven groeien zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen het bedrijf. Jaarlijks zijn er opleiding- en trainingsmogelijkheden.

Het is inmiddels een toonaangevende speler in Nederland en zet haar ambitie voort op internationaal niveau. Met een groeiende internationale bekendheid heeft onze partner haar fabrieksterrein uitgebreid naar 50.000 m²

sollicitatie

Interesse? Twijfel niet en reageer snel via de "solliciteren" button

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:monteur landbouwmachines
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via marc.buren@nl.randstad.com of 06-57317826. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. elektromonteur revisie Randstad 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures