Vacature Allround Servicemonteur

Allround Servicemonteur in Terneuzen

Ben jij een ervaren monteur met passie voor lasapparatuur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een talentvolle servicemonteur lasapparatuur om ons team te versterken

Met 6 vestigingen in Nederland en vertegenwoordigers in België is Laspartners Multiweld een toonaangevende toeleverancier van lastechnische producten voor de maakindustrie. Als organisatie zijn zij gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van lastechnische producten en aanverwante producten zoals markeermachines en PBM's. De technische dienst levert volledige service door heel Nederland en België zoals onderhouden, repareren, keuren, valideren en kalibreren van lasapparatuur en andere elektrische gereedschappen.

De functie als servicemonteur is een behoorlijk zelfstandige functie waarin jij samen met de collega’s in de werkplaats er voor zorgt dat alle reparaties die binnen worden gebracht door fe klanten weer op een snelle en vooral goede manier retour kunnen naar de klanten. 

Ook zorg je voor het inboeken van reparaties die afgeleverd worden en het verzendklaar maken van reparaties die gereed zijn. Het gaat hier voornamelijk om lasapparatuur en andere las-technische gereedschappen, dus bang voor vieze handen moet je niet zijn. 

Echt ervaring met lasapparatuur en toortsen is meegenomen, maar zeker geen vereiste. Als je handig bent en in de basis bekend bent met elektra, dan kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen. De ervaren collega’s zijn altijd in de buurt, dus je kan je vragen altijd stellen en wij helpen jou verder jezelf te ontwikkelen.

Wat je écht doet? 

 • Je ontvangt binnenkomende reparaties en registreert deze in het systeem, jij bent verantwoordelijk voor stap A tot en met Z. 
 • Je telt en controleert de voorraad aan onderdeeltjes die nodig zijn voor reparatie van lasmachines en toortsen. 
 • Je wilt heel de dag lekker door kunnen sleutelen en een goede voorraadbeheersing is daarbij noodzakelijk. 
 • Je dient met een computer overweg te kunnen (denk aan het controleren van registratiesystemen en het bewerken van Excel lijstjes) Je zorgt dat alle onderdelen ”grijpklaar” liggen voor jouzelf en voor jouw collega’s. 
 • Je repareert zowel lastoortsen (precisiewerk) en lasmachines. 
 • Je helpt klanten die onze vestiging bezoeken voor het afhalen van gasflessen. Iedere dag is anders, zo komen chauffeurs of klanten langs om hun reparaties af te geven of klanten komen langs voor het afhalen van een huurmachine of een gasfles.

Het is simpelweg iedere dag een komen en gaan. Zo kun je de ene dag heel de dag bezig zijn met reparaties van lastoortsen, een andere dag sta je met je collega’s lasmachines te keuren en te repareren. Op heel andere dagen ben je misschien bezig met het aanvullen van de voorraden van onderdelen of zit je in een bus om jouw collega’s die bij de klanten op locatie aan het werk zijn te helpen.

Interesse? Stuur je CV naar Sjakco de Braal, terneuzenl@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521. Vragen? Appen of bellen mag ook altijd; 06-82066117 of 0115-649521

 • Herken jij jezelf hierin?
  Je hebt ervaring met reparatiewerkzaamheden of onderhoudswerkzaamheden. 
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een heftruckcertificaat en/of bereid deze te behalen. 
 • Kennis of ervaring met elektrotechniek of mechanische kennis om kleine reparaties uit te voeren is een pré. 
 • Af en toe fysiek zware werkzaamheden uitvoeren vind jij niet erg.

Wat bieden wij?

Een salaris tussen de €2.400,-- en €3.200,- bruto

25 vakantiedagen en 6 ADV dagen op basis van een 40-urige werkweek. Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. 

Volledig ingerichte servicebus en telefoon van de zaak. 

Budget voor professionele ontwikkeling. 

Een ongekend goede werksfeer met vrijdagmiddagborrels!Functie:Allround servicemonteur
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Allround Servicemonteur Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures