Vacature Finance Employee

Finance Employee in Kloosterzande

Finance employee (32-40 uur)
Weet jij als geen ander het belang van een correcte financiële administratie? Houd jij van complexiteit, die je accuraat en nauwkeurig aanpakt? En trekt de dynamische logistieke wereld jou aan? Solliciteer dan!
Je werkt in een klein en gezellig team van 4 collega's. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Je zorgt dat de bankverwerking correct en tijdig wordt uitgevoerd, debiteuren en crediteuren administratie bij is, (inkoop)facturen correct worden verwerkt. Cashflow planning draai jij je hand niet voor om en je buigt je graag over de periode afsluiting. Je kent de processen en klanten van Tieleman Logistics waardoor je afwijkingen kan signaleren. Je beantwoord graag vragen, denkt mee in het verbeteren van processen en voert interne controles uit. Je komt met oplossingen, je pakt verantwoordelijkheid en helpt graag je collega's.
Verder spreekt het je aan om te werken in een groeiende organisatie, waar geen dag het zelfde is. Je wilt jezelf graag ontwikkelen en je bent een aanpakker die van uitdagingen houdt. Je houdt net als wij van duurzame oplossingen en kantoorhumor. Dan pas je prima in ons team.
Wie ben jij?
· Je werkt nauwkeurig en kwaliteit leveren vind jij belangrijk in je werk;
· Jij beschikt over een positieve houding en een flinke dosis energie;
· Je hebt enige jaren werkervaring in finance;
· Ervaring in de logistiek en logistieke systemen is een pre;
· Je bent communicatief vaardig en je wilt je graag blijven ontwikkelen.
Wat mag je verwachten?
· Je mag snel bij ons starten in deze veelzijdige job;
· Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
· Prima arbeidsvoorwaarden, o.a. korting op je aanvullende ziektekostenverzekering, een goede pensioenregeling en reiskosten;
· Salaris tussen €2.500,00 - €3.300,00 per maand (afhankelijk van je ervaring). We hebben een 4 wekelijkse verloning;
· Wij investeren graag in jouw ontwikkeling;
· Sociale en gezellige werksfeer binnen ons familiebedrijf, met actieve personeelsvereniging.
Interesse?
Je kan ons mailen: en bellen . We nemen graag de mogelijkheden met je door. Heb je een CV mail die dan mee.Functie:finance employee
Startdatum:9-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3300
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tieleman Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Finance Employee Tieleman Logistics 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures