Vacature Lid Cliëntenraad

Lid Cliëntenraad in Terneuzen

Bent u ons nieuwe lid Cliëntenraad?

Expertise Ondersteunende diensten

Bent u ons nieuwe lid Cliëntenraad?

Heeft u kennis van de ziekenhuiszorg en/of thuis- en ouderenzorg? Wilt u meedenken over de veranderde gezondheidszorg in Zeeuws-Vlaanderen?

De Cliëntenraad vertegenwoordigd alle (potentiele) cliënten van ZorgSaam en komt op voor hun belangen. De Cliëntenraad vergadert ca. 20 maal per kalenderjaar, met daarnaast een aantal trainingsdagen. De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 6 tot 8 uur per week. Leden krijgen een onkostenvergoeding.

Van de leden wordt verwacht dat zij in staat zijn de algemene gemeenschappelijke belangen van cliënten te behartigen en het vermogen te hebben zaken los te zien van persoonlijke ervaringen. We zoeken kandidaten met HBO denkniveau, woonachtig in onze regio, die het een uitdaging vinden de medezeggenschap van de cliënten van ZorgSaam zo optimaal mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Binnen het team van de cliëntenraad zijn diverse deskundigheden nodig. We zijn op zoek naar een lid met kennis op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Neem contact op met - Buyl, ambtelijk secretaris Cliëntenraad, tel: of emailFunctie:lid cliëntenraad
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Lid Cliëntenraad ZorgSaam 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures