Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in Terneuzen

Functieomschrijving

Ben jij gastvrij, vriendelijk en hou je van een schone werkplek? Wil jij tijdens de bouwvak een extra zakcentje verdienen en ben jij dan in die periode ook 3 weken fulltime beschikbaar?

Dan zoeken wij jou!

wat bieden wij jou
  • 3 weken
  • 40 uur
  • Terneuzen
  • Leuke studentenbaan tijdens de bouwvak
wie ben jij
  • Gastvrij
  • Vriendelijk
  • Representatief
  • 3 weken fulltime beschikbaar tijdens de Bouwvak
wat ga je doen

Je gaat aan de slag als gastvrouw/gastheer in de periode van de bouwvak. In deze periode zal het dan niet heel druk zijn, je ontvangt met name particulieren die binnen komen lopen. Je staat deze mensen vriendelijk te woord, brengt koffie rond, je bemant de receptie en je zorgt dat je werkomgeving er verzorgt en schoon uitziet.

waar ga je werken

Onze klant is een echt Zeeuws-Vlaams familiebedrijf dat ondertussen al meer dan 110 jaar actief is en maar liefst 45 dochterondernemingen onder zich heeft. Ze zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:gastheer gastvrouw horeca
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:13 – 13
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via terneuzen@nl.randstad.com of 0115-640300. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Gastvrouw Randstad 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures