Vacature Financieel analist

Financieel analist in Hulst

Functieomschrijving

Als medewerker rapportage word jij onderdeel van het team customer service. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei en doorontwikkeling binnen jouw afdeling en het bedrijf. Een zelfstandig en zeer uitdagende functie waarbij jouw analytische vaardigheden goed van pas komen.

Wat bieden wij jou
 • Een salaris dat meegroeit in jouw ontwikkeling
 • Een fulltime baan met zekerheid
 • Werken met echt! leuke collega's!
 • Een functie met mogelijkheden om uit te breiden
 • Een vaste werkplek en locatie in Oost-Z Vlaanderen
 • Na een inwerkperiode uitgroei tot meer taken
Wie ben jij

Als medewerker rapportage leer je als het ware bij training on the job. Er wordt van jou gevraagd dat je analytisch bent en het vermogen hebt snel te kunnen schakelen en ad hoc problemen op te pakken die dagelijks voorbij komen. Je bent als medewerker rapportage constant bezig met procesmatig werken. Jij zorgt er mede voor dat het proces vloeiend wordt doorlopen. Een baan met veel verantwoordelijkheid en uitdaging!

Wat wij zoeken in jou is

 • hbo geschoold
 •  analytisch vermogen
 • problemen oplossen is jouw tweede natuur!
 • fulltime beschikbaar
Wat ga je doen

Als medewerker rapportage stel je de analyse rapporten op en beoordeel je resultaten op basis van de wettelijke normen en klantspecificaties. Je zorgt dat dit tijdig gebeurt. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot doorlopen van het proces van rapporteren en analyseren. Jij speelt ook in op de persoonlijke behoefte van de klant en bouwt mee aan duurzame relaties. Klanten vinden in jou een professionele gesprekspartner, op basis van jouw kennis ondersteun jij de klant met al hun vragen en problemen. Zo weet jij wanneer we bijvoorbeeld bredere onderzoeken moeten voorstellen of nieuwe testen moeten inzetten.

Bovendien kan je ingezet worden voor technische data verwerking in het eigen systeem en ben je een hele dag analytisch en oplossingsgericht bezig. Echt een baan om je tanden in te zetten!

Waar ga je werken

Je komt te werken bij een mkb bedrijf dat adviezen geeft voor diverse bedrijven in de voedingsindustrie. Je werkt in een open kantoor met veel licht en ruimte. Vanaf jouw bureau op de eerste verdieping heb je een prachtig uitzicht op het Zeeuws Vlaamse polderland.

Het bedrijf is een leerbedrijf en biedt jou zeker mogelijkheden om door te kunnen groeien. Je werkt zelfstandig en met collega's die jou een warm welkom bezorgen.

Sollicitatie

Zoek jij een baan als analytisch specialist in Zeeuws Vlaanderen en werk je graag zelfstandig en in een vast team?

Dan willen we graag met jou in gesprek. Dus reageer met jouw motivatie op deze vacature en dan gaan we graag verder met jou in gesprek.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:financial analyst
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via carla.dhondt@tempo-team.nl of 650975243. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Financieel analist Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures