Vacature Stagiaire Communicatie

Stagiaire Communicatie in Terneuzen

Stagiair(e) team Communicatie

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is een woningcorporatie met circa 6000 woningen in bezit en beheer, verspreid over 40 kernen in Zeeuws-Vlaanderen.Wij zijn een slagvaardige organisatie die zich inzet voor goed en betaalbaar wonen.We vullen onze maatschappelijke rol verantwoord in en tonen lef in het omgaan met de uitdagingen die zich in onze omgeving voordoen. Vertrouwen en samenwerken staan hierbij centraal.

We zoeken op korte termijn een

Profiel
Wij zoeken een HBO stagiaire die interesse heeft in een meewerkstage en zich met name richt op het bereiken van jongeren, zich wil verdiepen in het sociale media gebruik en het monitoren hiervan. Verder krijg je een beeld van alles wat met communicatie te maken heeft. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om onderzoek te doen. Kortom: een leuke stage waar je veel vrijheid krijgt en bovendien veel kunt leren.

Arbeidsvoorwaarden
In het team krijg jij de kans om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid in alles wat je doet. Belangrijk is wel dat je jezelf in kunt leven in onze doelgroep en goed kunt luisteren naar de wensen en behoeften van de gebruikers. Een goede dosis lef en passie is hierbij gewenst. Maandelijks ontvang je een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding.

Belangstelling?
Is je belangstelling gewekt voor deze meewerkstage? Dan zien we uit naar je schriftelijke reactie. Mail je sollicitatie naar onder vermelding van 'meewerkstage communicatie'.


Voor meer informatie over deze stageopdracht kun je contact opnemen met , directeur/bestuurder, of Barbara Dudek, medewerker communicatie, via telefoonnummer .

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, lokaal betrokken, regionaal verbonden

Publieksbalie Axel
Markt 1
4571 BG Axel
Uitsluitend op afspraak


Woongoed Zeeuws-Vlaanderen
Postbus 269
4530 AG Terneuzen

(op werkdagen tot 14.30 uur)

www.woongoedzvl.nl

Bankrekening: NL59 BNGH 0285.1657.12
ANBI (RSIN: 0)Functie:stagiair communicatie
Startdatum:10-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Woongoed Zeeuws-Vlaanderen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Stagiaire Communicatie Stichting Woongoed Zeeuws-Vlaanderen 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures