Vacature Secretaresse

Secretaresse in Axel

U ben hier:

 1. Vacature secretaresse

Per 1 september 2024

Word jij onze nieuwe collega op het bestuurskantoor?

Bij Elevantio werken we graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Op onze beurt zorgen we ervoor dat jij jezelf mag ontwikkelen, dat je talenten optimaal benut worden en dat je kunt leren van en met je collega's. Daar wordt niet alleen het onderwijs nog beter van, ook jouw werkgeluk wordt erdoor vergroot. En laten we dat werkgeluk nu net heel belangrijk vinden. Want wat is er mooier dan met plezier en passie bijdragen aan de optimale ontwikkeling van kinderen?

Voor Elevantio zoeken we een secretaresse met organisatietalent voor 24 tot 28 uur per week.
Je komt terecht in een gemotiveerd en gezellig team op het bestuurskantoor in Axel. Word jij blij van een functie waarin je kunt ontzorgen, je fungeert als eerste aanspreekpunt en geen dag hetzelfde is?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als secretaresse op het bestuurskantoor ondersteun je met name het College van Bestuur (twee leden) op administratief, secretarieel en organisatorisch vlak. Je beheert de vaak overvolle agenda's met een vooruitziende blik, signaleert knelpunten en lost deze zelfstandig op. Je helpt bij het voorbereiden en verzenden van brieven en mails. Verder bereid je vergaderingen en andere bijeenkomsten voor en help je bij het organiseren van evenementen. Je bent dus écht onmisbaar! Daarnaast ben je op kantoor het aanspreekpunt aan de telefoon, voor bezoek en komen collega's ook graag bij je langs. Dit doe je niet alleen; samen met nog een andere collega vorm je het secretariaat.

Wie ben jij?
Als secretaresse ben je vakkundig, scherp en ontzorg je graag jouw collega's. Je bent accuraat en flexibel in het uitvoeren van je werkzaamheden en duidelijk en correct in je communicatie. Bovendien zie je waar kansen liggen en handel je proactief. Je bent een echt organisatietalent en werkt oplossingsgericht. Verder beschik je over:

 • MBO+ werk en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Microsoft 365 kent voor jou geen geheimen;
 • Teamplayersmentaliteit;
 • Een gezonde dosis werklust en humor.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende functie met ruimte voor jouw eigen aanpak;
 • Een organisatie met korte lijntjes en een informele werksfeer;
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs, o.a. vrij tijdens de schoolvakanties;
 • Een tijdelijke aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;

Word lid van ons team!
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met , BMO, via of .
Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van onze enthousiaste en toegewijde Elevantio-familie! Stuur je motivatie en CV uiterlijk 20 juni naar .Functie:secretaresse
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Elevantio via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Secretaresse Elevantio 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures