Vacature IT Specialist

IT Specialist in Terneuzen

Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

IT specialist

Voor onze IT afdeling zoeken wij een medewerker met ervaring op het gebied van Microsoft netwerken, VPN's, routerconfiguraties. Systeembeheer is een pré en zo mogelijk kennis van Linux of Citrix. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij onze klanten maar ook ten behoeve van het beheer van onze eigen systemen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO opleiding of aantoonbare relevante ervaring op het gebied van het bovengenoemde vakgebied. Een flexibele inzet, goede communicatieve vaardigheden, ervaring en de mogelijkheid om te blijven leren is noodzaak.

Wat bieden wij?

Een goed salaris dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie. Een goede pensioenregeling, interne training en voldoende doorgroeimogelijkheden. En uiteraard werken bij een betrouwbaar, jong, dynamisch bedrijf, in een team met een goede werksfeer.

Als je interesse hebt in deze functie, stuur dan een korte brief met een uitgebreid cv naar Telecom & Security Zeeland, t.a.v. .

Contact

Telecom & Security Zeeland is uw gecertificeerde partner voor telecom, security, netwerkbekabeling en branddetectie. Wij leveren professionele apparatuur en 24/7 service aan bedrijven en particulieren.Functie:it specialist
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Telecom & Security Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. IT Specialist Telecom & Security Zeeland 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures