Vacature Python Programmeur

Python Programmeur in Terneuzen


Python programmeur

Broadcast Partners

Terneuzen

Vraag jij je wel eens af hoe Radio 538, Qmusic, VRT of Radio 1, 2 of 3FM door jouw speakers komt, waar je ook bent of wanneer je ook luistert? Niet alleen de grote omroepen, maar ook de regionale en lokale omroepen in Nederland en België staan bij ons centraal, zoals Omroep Zeeland en streekomroep de Bevelanden. Voel je welkom in onze wereld! Broadcast Partners ontwikkelt en beheert de zenderparken voor alle grote radiostations in Nederland en Vlaanderen. We hebben onze eigen research & development afdeling en als je tot de top wilt behoren qua expertise in radio, digitale radio en internetmedia dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarom zoeken we ambitieuze en gedreven collega's zodat we samen nog meer grenzen kunnen verleggen!

Wat zijn de werkzaamheden

Binnen onze organisatie ontwikkelen we zelf hard- en software en maken we gebruik van onze eigen platformen. We hebben dit zoveel mogelijk in eigen beheer en willen de kwaliteit van onze hard- en software kunnen blijven ontwikkelen en waarborgen. Als Python Programmeur zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van onze softwaretoepassingen met behulp van de programmeertaal Python. Deze rol vereist kennis van Python-programmering, goed begrip van softwareontwikkeling en probleemoplossend vermogen. Je komt in een team te werken van verschillende engineers en we hebben daarnaast onze eigen research & development afdeling. Er is dus voldoende ruimte voor interne opleiding en ontwikkeling.
 • Analyseren van technische vereisten en specificaties om functionele softwareoplossingen te ontwikkelen.
 • Ontwerpen, coderen, testen en debuggen van Python-programmacode.
 • Onderhouden, ontwikkelen en uitbreiden van verschillende softwaretoepassingen c.q. producten binnen onze organisatie.
 • Troubleshooten en oplossen van bugs en problemen in bestaande softwaretoepassingen.
 • Denk hierbij aan besturings-en software systemen voor onze eigen ontwikkelde producten (DME, aXemble, API's t.b.v. smartradio).
 • Functionaliteiten op het gebied van front-end optimaliseren in samenwerking je collega's.
 • Bijdrage leveren en samenwerking opzoeken met collega's op het gebied van ontwerp en engineering van de diverse systemen in onze netwerken. Denk daarbij aan zendinstallaties, DAB+ zenders en bijbehorende faciliteiten.
 • Documenteren van softwaredesigns, technische specificaties en gebruikshandleidingen.

Wat je meebrengt

 • Werk- en denkniveau op het gebeid van een relevante opleiding en/of werkervaring
 • Uitgebreide kennis van Python-programmering en de bijbehorende bibliotheken en frameworks
 • Begrip van- en ervaring met object georiënteerd programmeren
 • Kennis van HTML, CSS en Javascript voor front-end ontwikkeling is een pré
 • Bekendheid met databases / SQL is een pré
 • Affiniteit met audio en/of radiofrequentie techniek is een pré maar geen vereiste
 • Je bent accuraat en analytisch
 • Je bent flexibel om mee te kunnen bewegen binnen onze bedrijfsdynamiek
 • Je bent bereid om storingsdienst te draaien

Wij bieden jou

Jij als mens en jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk. Daarnaast hechten we waarde aan de bedrijfsontwikkeling, een professionele werkwijze en klanttevredenheid. Daarom zorgen we ervoor dat je interne opleidingsmogelijkheden krijgt en we samen werken. We bieden onze mensen ook de 'breedte', om mee te denken over de ontwikkeling van onze installaties. We willen jouw mening en jouw inbreng om samen te groeien.
 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding woon/werk à 0,23 per km
 • Pensioenopbouw
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Vergoeding voor de storingsdienst
 • Tegemoetkoming reiskosten en Westerscheldetunnel (t-tag)
 • Mogelijkheid voor (door-) ontwikkeling binnen het vakgebied
 • Hoge mate van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een fijne werk-privé balans
 • Plezierige werkomgeving met ervaren collega's
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze gezellige personeelsuitjes

Nieuwsgierig naar de kracht achter onze werkomgeving?

Bij ons krijg je de kans om jouw carrière vorm te geven zoals jij dat wilt. We bieden een omgeving waarin je jezelf kunt zijn, waar vrijheid en vertrouwen centraal staan en waar respect voor elkaar vanzelfsprekend is. Een fijne werksfeer vinden we enorm belangrijk, evenals het behouden van een goede balans tussen werk en privé. Samen met toegewijde collega's tackelen we de meest uitdagende problemen en werken we zij aan zij aan innovatieve oplossingen. Bij ons draait het niet alleen om technische vaardigheden, maar ook om het plezier dat we halen uit ons werk. Een gezonde dosis humor is bij ons net zo belangrijk als technische expertise. Als jij iemand bent die graag zelf dingen oppakt, ben je bij ons aan het juiste adres. We stimuleren zelfontwikkeling en learning on the job, zodat je voortdurend kunt groeien en jezelf kunt blijven ontwikkelen in jouw vakgebied. We zijn trots onderdeel van Cellnex, waarbij we binnen deze toonaangevende Europese groep zelfstandig opereren. Terneuzen is de bruisende kern van ons bedrijf, maar we bieden ook uitgebreide dekking vanuit onze kantoren in Utrecht en Hilversum. Met strategisch gelegen vestigingen kunnen we flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten en collega's door het hele land. Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw carrière? Sluit je dan aan bij ons team en laat jouw talent en creativiteit de vrije loop. We kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een innovatieve toekomst.

Together… We make radio happen!

Interesse?

Stuur je cv met motivatiebrief naar . Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze vacature dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op +31 115 - 683 555. Kijk voor ons volledige bedrijfsprofiel op www.broadcastpartners.nl of volg ons op social media.

Heb je vragen over het werken bij Broadcast Partners of over de sollicitatieprocedure?

Neem contact op met van de afdeling Personeelszaken zij vertelt je graag meer over Broadcast Partners en de openstaande functies. Ben je op zoek naar een specifieke functie, maar staat deze er nog niet tussen? Ook dan kan je contact opnemen voor meer informatie.


Bel naar +31(0)115 - 683555 of mail naar

Hoofdkantoor Terneuzen

Axelsestraat 58
4537 AL Terneuzen
Nederland

Misschien wat voor jou...

Vraag jij je wel eens af hoe Radio 538, Q-Music, VRT of Radio 1, 2, 3 door jouw speakers komt, waar je ook bent of wanneer je ook luistert? Niet alleen de grote omroepen, maar…


Python programmeur

15 april, 2024

Functie:python programmeur
Startdatum:14-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Broadcast Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Python Programmeur Broadcast Partners 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures