Vacature Projecteringsdeskundige

Projecteringsdeskundige in Terneuzen

Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Projecteringsdeskundige

Als Projecteringsdeskundige voor brandmeldinstallaties weet je de vertaalslag te maken naar de klant. Je hebt uitgebreide kennis van de functie, toepassing en
werking van de gehele brandmeldinstallatie. Ook ben je op de hoogte van alle actuele normen en regelgeving. Vanuit deze technische kennis en achtergrond krijg je bij ons te maken met interessante commerciële en technische vraagstukken.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van het diploma 'Projecteringsdeskundige'. Ook voldoe je aan de in de regeling 'Installeren Brandmeldinstallaties 2015 bijlage 2, gestelde kandidaatseisen.

Taken

  • Opstellen van Programma van Eisen;
  • Ontwerpen en projecteren van brandmeld- en ontruimingsinstallaties conform de NEN 2535, laatste uitgave, inclusief de opmaak van blokschema's en functiematrix;
  • Opmaak van logboek- en opleverdocumenten voor nieuwe en te onderhouden installaties.

Wat bieden wij?

Een goed salaris dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie. Een goede pensioenregeling, interne training en voldoende doorgroeimogelijkheden. En uiteraard werken bij een betrouwbaar, jong, dynamisch bedrijf, in een team met een goede werksfeer.

Als je interesse hebt in deze functie, stuur dan een korte brief met een uitgebreid cv naar Telecom & Security Zeeland, t.a.v. dhr. .

Contact

Telecom & Security Zeeland is uw gecertificeerde partner voor telecom, security, netwerkbekabeling en branddetectie. Wij leveren professionele apparatuur en 24/7 service aan bedrijven en particulieren.Functie:projecteringsdeskundige
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Telecom & Security Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Projecteringsdeskundige Telecom & Security Zeeland 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures