Vacature Leerkracht middenbouw

Leerkracht middenbouw in Terneuzen

Over de functie

Als leerkracht middenbouw ben je verantwoordelijk voor een klas bestaande uit ongeveer 13 leerlingen. Het is een pittige klas waarbij ondersteuning op het gebied van gedrag en didactische ontwikkeling van groot belang is. Hoewel de leerlingen ondersteuning nodig hebben, is er geen sprake van cluster 4 of ernstige gedragsproblematiek. Jouw rol zal zijn om deze leerlingen te begeleiden, te stimuleren en te ondersteunen in hun ontwikkeling, zowel op sociaal-emotioneel als op didactisch gebied.

Wij zijn per direct of op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven leerkracht voor de middenbouw. De functie betreft 24 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. 

Wat bieden wij? 

  • Een (vast) dienstverband voor 24 tot 40 uur per week, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren;
  • Een salaris op basis van LC onderwijsschalen, variërend van minimaal €3.659,- per maand tot maximaal €5.862 op basis van 40 uur per week, afhankelijk van werkervaring;
  • Naast je maandsalaris ontvang je een 13e maand, vakantiegeld, pensioenopbouw en een vergoeding van €0,23 per kilometer voor reiskosten of leaseauto;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Toegang tot de Maandag® academy.

Functie eisen

  • Een afgeronde PABO-opleiding;
  • Een sterke affiniteit met het begeleiden van leerlingen met gedragsuitdagingen en het bieden van passende ondersteuning.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht middenbouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Onderwijsgevenden in het basisonderwijs
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3659 – 5862
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via jessica.pinto@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Leerkracht middenbouw Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures