Vacature Medewerker customer support

Medewerker customer support in Hulst

Functieomschrijving

Als medewerker support ben jij het eerste aanspreekpunt op de afdeling customer service. Dit is een baan met uitzicht op vast en doorgroei in taken en werkzaamheden.

Wat bieden wij jou
 • Baanzekerheid
 • Werken in en met een ervaren team
 • Vaste uren per week dus zekerheid
 • Werkgever met veel individuele aandacht
 • Een vast fulltime salaris
 • Een baan met mogelijkheden in doorontwikkeling
Wie ben jij

Jij bent als customer support medewerker een belangrijke schakel tussen customer en medewerkers. Je zorg voor een goede registratie dus zet altijd de puntjes op de I in je werk. Een leuke drukke fulltime baan!

 • Ervaring met klantenservice
 • Naast Nederlands spreek jij ook een aardig mondje Engels
 • 5 dagen per week beschikbaar en op zoek naar een vaste baan
Wat ga je doen

Elke dag zorg jij ervoor dat jouw klanten met hun vragen snel en goed geholpen worden. Je werkt op de afdeling customer service hier samen met je collega's aan. Je bent druk met het registreren van klantgegevens en het aanvullen van databases. Jij zorgt ervoor dat het interne administratieve proces van orders perfect verloopt. Veel zaken lopen dus via jou verder in het bedrijf door en dit doe je met veel plezier en nauwkeurigheid. Een superbaan toch!

 • bijhouden van een up-to-date database
 • jij bent het eerste aanspreekpunt op de afdeling customer service en helpt klanten met hun vragen
 • jij verwerkt orders in het systeem en zorgt voor een snelle interne doorstroom
Waar ga je werken

Een mooi MKB-bedrijf, modern en met fijne moderne werkplekken. Daarnaast een unieke locatie in het Zeeuws Vlaamse land. Veel bezig met ontwikkelingen in zijn eigen markt in de voedingsindustrie. Daarnaast adviseert het zijn klanten op de best mogelijke manier.

Sollicitatie

Overtuigd en wil je meer weten? Klik dan door en solliciteer. We nemen daarna contact met je op en bespreken de vacature verder met jou! Deze functie is snel in te vullen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:financial analyst
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via carla.dhondt@tempo-team.nl of 650975243. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Medewerker customer support Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures