Vacature Medewerker Financiële Administratie

Medewerker Financiële Administratie in Terneuzen

Scalda

 • Mbo-onderwijs

  • Opleidingsaanbod Scalda
  • Richting Entree
 • Vavo

  • Vavo studenten tijdens de les
 • Volwassenenonderwijs
 • Cursussen & Trajecten

Hoofdmenu Iconen menu

Medewerker financiële administratie

1,0 fte

Team Financiën

Vervaldatum : 14 juni 2024

Per 1 september 2024 zijn we binnen de dienst BVO, team Financiën, op de locatie Terneuzen, op zoek naar een Medewerker financiële administratie (1,0 fte).

Wil jij graag deel uitmaken van ons geweldige team Financiën? Bij Financiën staan wij altijd klaar om de organisatie te ontzorgen en streven wij er continu naar om onze processen te optimaliseren, zodat jij als klant van team Financiën de beste service krijgt. Denk bijvoorbeeld aan het stroomlijnen van de inkoopprocessen, het verbeteren van financiële rapportages en het waarborgen van naleving van wet- en regelgeving.

Op dit moment hebben wij een functie beschikbaar voor jou als medewerker financiële administratie. Hierbij zal jij je voornamelijk richten op de crediteurenadministratie. Heb je daarnaast ook ervaring met debiteuren- en projectadministratie? Dat is helemaal mooi meegenomen!

Als medewerker financiële administratie ga jij samen met jouw collega's aan de slag binnen verschillende resultaatgebieden. Uiteraard speelt de crediteurenadministratie een belangrijke rol in jouw takenpakket. Hierbij kun je denken aan het verwerken van facturen, het controleren van betalingstermijnen en het onderhouden van contacten met leveranciers. Je zorgt ervoor dat alle inkomende facturen tijdig en accuraat worden verwerkt, zodat de crediteurenadministratie vlekkeloos verloopt.

Daarnaast krijg je ook de kans om de financiële administratie te beheren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van alle financiële gegevens van Scalda. Je zorgt ervoor dat alle financiële transacties correct worden vastgelegd in het boekhoudsysteem en dat er tijdig financiële rapportages kunnen worden opgesteld.

Tot slot ondersteun je het hoofd van de financiële administratie in zijn dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het assisteren bij de maand- en jaarafsluiting en het voorbereiden van financiële rapportages. Je bent een waardevolle schakel binnen het team en draagt bij aan een soepele en efficiënte werking van de financiële afdeling.

Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken!

Wie ben jij?

 • Jij bent klantgericht en hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je kunt helder en duidelijk informatie over financiële zaken overbrengen aan collega's en klanten;
 • Jij bent iemand die initiatief neemt, integer is en oog heeft voor kwaliteit. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en streeft ernaar om nauwkeurig en accuraat te zijn in alles wat je doet.

En verder?

 • Jij bent bekend met de financiële wet- en regelgeving en je hebt kennis van de richtlijnen met betrekking tot financieel beheer. Je begrijpt de regels rondom belastingen en boekhoudkundige procedures;
 • Jij hebt direct bruikbare kennis en enkele jaren ervaring op het gebied van financiële administratie en administratieve procedures en richtlijnen. Je bent vertrouwd met taken zoals het verwerken van facturen, het bijhouden van financiële gegevens en het volgen van interne richtlijnen;
 • Jij beschikt over een Mbo-niveau 4 werk- en denkniveau, met minimaal een PDB-, MBA- of vergelijkbaar diploma. Je hebt de juiste theoretische basis om financiële taken uit te voeren en begrijpt de principes van financiële administratie;
 • Jij hebt een goed cijfermatig inzicht en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat om financiële gegevens te analyseren en te interpreteren. Daarnaast werk je goed samen met collega's om gezamenlijke doelen te bereiken.
 • Jij bent in staat om financiële rapportages op te stellen. Je kunt bijvoorbeeld een overzichtelijke en nauwkeurige balans of winst- en verliesrekening maken, waaruit de financiële situatie van de organisatie blijkt.
 • Hoewel het geen vereiste is, is het een pré als je bekend bent met Exact Financials, MS365 en AFAS. Dit zijn veelgebruikte financiële software en tools die je werk efficiënter kunnen maken.
 • Jij hebt bij voorkeur kennis en ervaring met projectadministraties. Jij hebt ervaring met het bijhouden van financiële gegevens van specifieke projecten en het rapporteren van de financiële status ervan.

Wat bieden we je?

De functie is conform het generieke functieprofiel medewerker dienstverlening D en wordt gewaardeerd in functieschaal 7 (min. € 2.449,00 / max. € 3.623,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor maximaal een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Joery Casteleijn, hoofd financiële administratie, telefoon: .Functie:medewerker financiële administratie
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2449 – 3623
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Medewerker Financiële Administratie Scalda 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures