Vacature Neuroloog

Neuroloog in Terneuzen

ZorgSaam ziekenhuis is op zoek naar neurologen die het vak in de volledige breedte uitoefenen.

Neurologie
(Terneuzen, Oostburg en Hulst)

Profiel  

  • BIG-geregistreerde allround neuroloog;
  • Collega's in de afrondingsfase van de opleiding tot neuroloog, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Aanbod  

  • Arbeidsvoorwaarden conform AMS;
  • De mogelijkheid om de neurologie in Zeeuws Vlaanderen opnieuw vorm te geven.

Het ziekenhuis 
ZorgSaam Ziekenhuis is het enige ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen en de grootste werkgever van deze regio. Het ziekenhuis is lid van de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) en is Qualicor Europe geaccrediteerd. Het ziekenhuis heeft 3 locaties. De hoofdlocatie is gevestigd in Terneuzen, alwaar ook de acute, poliklinische en klinische zorg geconcentreerd is. Voorwacht op de SEH wordt 24/7 waargenomen door o.a. SEH-arts KNMG en intern opgeleide ziekenhuisartsen. In de diensturen leveren zij ook de acute zorg voor opgenomen patiënten.

De afdeling neurologie bestaat uit 14 bedden, waaronder een stroke-unit met 3 bedden. Daarnaast vindt er poliklinische zorg plaats op de nevenlocaties in Hulst en Oostburg. Op de polikliniek zijn neurologieverpleegkundigen werkzaam, die spreekuren doen voor de verschillende aandachtsgebieden (o.a. CVA, jong geheugen, hoofdpijn, MS, Parkinson). We hebben een goed uitgeruste KNF-afdeling met 3 KNF laboranten en 1 leerling KNF-laborant. Wekelijks komt een neurochirurg uit UZ Gent spreekuur doen op de polikliniek neurologie in Terneuzen. Ons ziekenhuis beschikt verder over een IC, CCU en een cardio-interventie centrum.

Informatie  
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Proot, neuroloog via 0032473777203 of via mail, p.proot@zzv.nl.

Solliciteren  
Bij interesse nodigen we nu uit om te solliciteren. Een rondleiding is altijd mogelijk.Functie:Neuroloog
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Freelance
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorgsupport B.V. via recruitment@zzv.nl of 115688298. Of bezoek hun website https://www.werkenbijzorgsaam.nl/nl/vacature/neuroloog/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Neuroloog ZorgSaam Zorgsupport B.V. 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures