Vacature Enthousiaste, Gedreven Persoon

Enthousiaste, Gedreven Persoon in Zuiddorpe

Er zijn een aantal vacatures (vrijwilligers) voor diverse functies:

  • Kennisteamlid , binnen de NVKP is het kennisteam verantwoordelijk voor het verzamelen van kennis rondom vaccineren: het vaccinatiebeleid, de productie van vaccins, wetenschappelijke artikelen uit binnen- en buitenland, ervaringen in het buitenland, vaccinatieschade ofwel de algemene en individuele invloed van vaccineren op de gezondheid van de mens, en tevens over alternatieven en voorzorgen.
    Ieder lid van het kennisteam is verantwoordelijk voor het dossier van één bepaalde ziekte met bijbehorend vaccin. Een Kennisteamlid is bij voorkeur, vanuit opleiding, vakgebied of interesse bekend met gezondheid/ziekte/vaccinaties. Hij/zij kan met enthousiasme en een positief kritische instelling, feiten omzetten in toegankelijke taal.

Het bestuur is bijna compleet. Er zijn nu nog 1 vacature binnen het bestuur:

  • Penningmeester: Ben jij die enthousiaste, gedreven persoon die wij zoeken?
    Heb jij interesse in een uitdagende, verantwoordelijke functie binnen onze vereniging en wil je jouw tijd investeren in een belangrijke taak? Dan ontvangen we graag je motivatie en CV per mail:

NVKP infolijn: 088 - 0350200
Bereikbaar op:Functie:persoon
Startdatum:2-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Enthousiaste, Gedreven Persoon Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures